ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΑΪΜΑΚΛΙ - ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ: Η φωτογραφία μιας κοπέλας σε site με… σεξουαλικά ραντεβού – «Μην πεις τίποτα. Ο υπεύθυνος είναι του υπόκοσμου»

ΚΑΪΜΑΚΛΙ - ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ: Η φωτογραφία μιας κοπέλας σε site με… σεξουαλικά ραντεβού – «Μην πεις τίποτα. Ο υπεύθυνος είναι του υπόκοσμου»

Νέα «κόλπα» από σωματεμπόρους…

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Σόφης Ορφανίδου («Πολίτης»), φέρνει στο φως πρωτοφανή υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, οικία στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Καϊμακλι, αξιοποιείται από σωματεμπόρους. Συγκεκριμένα, στην οικία της διαμένει διψήφιος αριθμός κοπελών από την Ρωσία και την Ουκρανία. Αυτές οι κοπέλες ήρθαν στην Κύπρο με τρίμηνη άδεια παραμονής, ως τουρίστριες. Ωστόσο, παραλαμβάνονται κάθε μέρα από πολυτελή αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρατίθενται στο ρεπορτάζ, διοχετεύονται σε συγκεκριμένα μουσικοχορευτικά κέντρα. Η γυναίκα στην οποία ανήκει το σπίτι δεν γνώριζε τίποτα. Ενοικίαζε αρχικά την οικία της σε ζευγάρι, το οποίο έφυγε αφήνοντας οφειλές (τρία ενοίκια). Χωρίς να το γνωρίζει, τελικά η οικία της εξελίχθηκε σε χώρο φιλοξενίας των πιο πάνω κοπελών τον περασμένο Αύγουστο. Η ιδιοκτήτρια της οικίας εντόπισε όλα τα πιο πάνω μετά από δική της έρευνας, ενώ διαπίστωσε ότι μια κοπέλα είχε «ανεβάσει» τη φωτογραφία της σε ιστοσελίδα μέσω της οποίας διευθετούνται σεξουαλικά ραντεβού. Αυτή η κοπέλα απελάθηκε μετά από ενέργειες της Αστυνομίας (παράνομη διαμονή). Όταν οι σπιτονοικοκυρά εντόπισε τον Κύπριο που ήταν ο νόμιμος ενοικιαστής και του επεσήμανε όλα τα πιο πάνω, αυτός της απάντησε να μην πει τίποτα γιατί «ο υπεύθυνος είναι του υπόκοσμου». Η ιδιοκτήτρια έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, που όμως αδυνατεί λόγω της υφής της υπόθεσης να ενεργήσει αποτελεσματικά. «Όπως εξηγεί η πρόεδρος της οργάνωσης Cyprus Stop Trafficking, Ανδρούλλα Χριστοφίδου, ουσιαστικά εκείνο που τους δηλώθηκε από το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας είναι ότι τα χέρια της είναι δεμένα επειδή οι κοπέλες δεν υπέβαλαν παράπονο εναντίον κανενός για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, ούτε και μπορούν να κινηθούν διαδικασίες απέλασης ενόσω βρίσκεται σε ισχύ γη τρίμηνη παραμονή τους ως τουριστριών», σημειώνεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top