LIFESTYLE

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μας συστήνει τον αδελφό του - Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα βρείτε καμία ομοιότητα - VIDEO

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μας συστήνει τον αδελφό του - Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα βρείτε καμία ομοιότητα - VIDEO

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αυτές τις μέρες βρίσκεται την Κύπρο και δεν έχασε ευκαιρία να πάει μια βόλτα από την επιχείρηση που διατηρεί ο αδελφός του στην Λευκωσία.

Ο Κύπριος τραγουδιστής έχει μια πολύ στενή σχέση με τον αδελφό του, Αντρέα Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης ενός πολύ γνωστού κομμωτηρίου στην πρωτεύουσα. Σχετικό άρθρο: Τα έσπασε ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η μελαχρινή σύντροφός του στα μπουζούκια! Στα μάτια την κοιτάει… – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Έτσι ο Γιώργος τον απαθανάτισε εν ώρα εργασίας και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram την στιγμή. Όπως βλέπετε ο Αντρέας Παπαδόπουλος είναι κι αυτός ένας ψηλός και γοητευτικός άντρας, αλλά έχει ένα δικό του στυλ, μοντέρνο και ιδιαίτερο. Τα δύο αδέλφια όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας στο video που ακολουθεί δεν μοιάζουν καθόλου. Σε πρόσφατη του συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδόπουλος είχε δηλώσει για τον αδελφό του: “Ο Αντρέας έχει έναν δικό του τρόπο σκέψης -εντελώς αντίθετο από τον δικό μου- αφού συνδυάζει συναίσθημα με λογική. Εγώ αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω! Είναι η πιο αγνή ανθρώπινη ψυχή που έχω γνωρίσει στη ζωή μου! Από την άλλη, για να μη λέω μόνο τα θετικά, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχουν γίνει ιστορικοί καβγάδες στο σπίτι.” Ακολουθεί το instastory του τραγουδιστή με τον αδελφό του:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top