ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κίνηση ανθρωπιάς από αστυνομικούς! – Πλήρωσαν διατροφή μητέρας τεσσάρων παιδιών και γλίτωσε τη φυλακή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κίνηση ανθρωπιάς από αστυνομικούς! – Πλήρωσαν διατροφή μητέρας τεσσάρων παιδιών και γλίτωσε τη φυλακή

Αστυνομικοί επρόκειτο να συλλάβουν μητέρα τεσσάρων παιδιών. Αντ' αυτού πλήρωσαν την υστάτη, ποσό που αδυνατούσε να καταβάλει η 49χρονη γυναίκα ως διατροφή στον πρώην σύζυγο της.

Του Χρίστου Ζήνωνος Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε η ίδια η μητέρα, το πρωί της Τρίτης 21/11, μάζεψε μερικά προσωπικά της αντικείμενα και μετέβη στην κεντρική Αστυνομία στη Λεμεσό για να συλληφθεί, αφού αδυνατούσε να πληρώσει ποσό 300 ευρώ ως διατροφή για δύο μήνες, στον πρώην σύζυγο της. Η μητέρα, όπως μας είπε χαρακτηριστικά «πήγα στην Αστυνομία προετοιμασμένη για να με συλλάβουν και όταν τους εξήγησα γιατί βρίσκομαι εκεί, τότε μου ανέφεραν ότι ήθελε να με δει ο υπεύθυνος». Και συνέχισε λέγοντας μας ότι έκπληκτη άκουσε ότι αστυνομικοί στη Λεμεσό που πληροφορήθηκαν τις λεπτομέρειες της ιστορία της, πήραν την πρωτοβουλία να μαζέψουν χρήματα για να τη βοηθήσουν. Έτσι η 49χρονη, αφού βρέθηκαν τα μισά χρήματα, έχει λάβει παράταση για εξόφληση και του υπόλοιπου οφειλόμενου ποσού των 150 ετών, μέχρι το τέλος του 2017. Μιλώντας στο ThemaOnline η γυναίκα, εξιστορήθηκε τις περιπέτειές της και τις δικαστικές και άλλες διαδικαστικές μάχες που έδωσε με τον πρώην σύζυγο της. Όπως ισχυρίζεται, μετά το διαζύγιο της, πριν από περίπου 5-6 χρόνια, ο άντρας των παιδιών της ξεκίνησε να προσπαθεί μέσω δικαστικών αποφάσεων και γραφειοκρατικών διαδικασιών να την εκδικηθεί, παίρνοντάς της την κηδεμονία των παιδιών και προκαλώντας της οικονομική επιβάρυνση. «Μέχρι και τα άλμπουμ με τις παιδικές φωτογραφίες έπιασε», μας ανέφερε, θέλοντας να μας δείξει ότι πρόκειται για πράξεις εκδίκησης από τον πατέρα των παιδιών της. Μετά από χρόνια διαμάχης σε πολλά επίπεδα, η 49χρονη νοιώθει κουρασμένη και απελπισμένη. «Δεν έχω άλλο κουράγιο, πήγα να με συλλάβουν να τελειώνουμε» είπε μεταξύ άλλων. Ο πρώην σύζυγος της 49χρονης, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν έχει καμία ανάγκη για διατροφή αφού είναι ευκατάστατος, ενώ έκανε ό,τι μπορούσε μέσω δικηγόρων για να της πάρει τα παιδιά. Παρόλο που γνωρίζει ότι έχει ένα μέσο εισόδημα και πληρώνει με τον μισό της μισθό τις δώσεις του δανείου για την οικία που είχαν πριν χωρίσουν, επιμένει να ζητά διατροφή 150ευρώ τον μήνα, για το ένα ανήλικο τους παιδί που ζει μαζί του. Η γυναίκα από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγο της απέκτησαν τέσσερα παιδιά, από τα οποία σήμερα τα δύο είναι ενήλικα και τα δύο ανήλικα με τα μικρότερα να μοιράζονται σε κάθε γονέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top