LIFESTYLE

Γιώργος Τσαλίκης για Κύπριο manager του: «Με τον Χαπέρη δεν συνεργαζόμαστε σαν management από τον Ιούλιο»

Γιώργος Τσαλίκης για Κύπριο manager του: «Με τον Χαπέρη δεν συνεργαζόμαστε σαν management από τον Ιούλιο»

Ο Τσαλίκης θέλοντας να προλάβει την ίντριγκα, τα δημοσιεύματα περί  «πόλεμου» και τσακωμών μίλησε για την διακοπή της συνεργασίας του με τον Κύπριο μανατζερ και παραγωγό του.

Ο τραγουδιστής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: "Με τον Μάριο Χαπέρη δε συνεργαζόμαστε σαν management από τον Ιούλιο . Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι ,ότι δε θα κάνουμε δουλειές , ότι μπορεί να ξανακάνουμε τραγούδια , ότι δε χαίρεται ο ένας με τις επιλογές του άλλου .. Με το Μάριο φτιάξαμε μαζί την GABI music , ένα επίσης πανίσχυρο κανάλι στο YouTube , δεκάδες επιτυχίες , εκατοντάδες εμφανίσεις , διεθνείς συνεργασίες , κάναμε τέλεια πράγματα ,κάναμε λάθη, κάναμε μαλακίες , ότι κάναμε είχε όμως αφετηρία την αγάπη και την κ@@λα για αυτή τη δουλειά . Και τα χαίρομαι και τα αγαπάω ΟΛΑ όσα κάναμε ..." Σχετικό άρθρο: Βόμβα: Λήξη της συνεργασίας του Τσαλίκη με τον Κύπριο μάνατζερ του – Ποια η σχέση των δύο πρώην συνεργατών; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Όσον αφορά στην λήξη της συνεργασίας τους: "Αποφασίσαμε ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε αλλιώς .. Όχι χωριστά ... παράλληλα Πάντα όμως με το βλέμμα ο ένας στον άλλον και πάντα σε απόσταση που αν απλώσει ο ένας στον άλλον το χέρι θα υπάρχει επαφή .. Αυτό το μήνυμα μπορεί να μην αφορά και κανέναν από τους followers μου αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να τα πω , για να μην ακούω για «πόλεμο» ,»τι έγινε ρε παιδιά ; ..τσακωθήκατε ;;»Και τέτοια από κάποιους ανθρώπους που φτιάχνονται με την ίντριγκα." Σχετικά με την σχέση των δύο συνεργατών: "Όποιος δεν αγαπάει και δε σέβεται το παρελθόν του δεν έχει μέλλον ... Κι εγώ έχω σταθερούς συνεργάτες χρόνια , τους τιμώ και δε βρομίζω το στόμα μου όταν κάποια στιγμή γίνεται μια διακοπή." Το σκεπτικό άλλωστε του Τσαλίκη φαίνεται και στο κείμενό του: "Γιατί όλα γυρίζουν σε αυτή τη ζωή άρα μόνο για διακοπή μιλάω .. Για φιναλε: Μάριε Σ αγαπώ .. προχώρα ... κάνε επιτυχίες ... είμαι δίπλα σου σα Φιλος πάνω απ όλα , αλλά και όπου αλλού ο Θεός θελήσει ...Α!!!!" Ήδη ανανέωσαν το ραντεβού τους: "Στις 23 και 24 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε με το Μάριο στο κολοσεο στη Λεμεσό να τα κάνουμε πουτ@ν@..! Τόσο χάλια είναι οι σχέσεις μας " Και όρισαν και τα επόμενά τους πλάνα: "Α! Και δεύτερο Α !Έχουμε να φτιάξουμε καινούργιο κανάλι στο YouTube (άντε φτου κι απ τη αρχή )με τα καινούργια μου τραγούδια και ό,τι άλλο μου έρθει ..Σιγά μη μου γλιτωνες. Αυτά ."»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χτυπάει» 40άρια ο υδράργυρος - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει

Έκρηξη σε ταβέρνα στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές οι Αρχές

Μετέτρεψαν υποστατικό σε χώρο για τζόγο - Κατασχέθηκαν παιγνιομηχανές

Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη - Συγκεντρώθηκαν 6.035 ευρώ για την κηδεία του



Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Βρισκόμαστε στην τελική στροφή πριν από τις διπλές εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου και αυτό το οποίο προβληματίζει τις πολιτικές δυνάμεις είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν ή αν θα πάνε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top