ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αντίδραση του Χρίστου όταν ρωτήθηκε για χρηματοδότηση από Αρχιεπίσκοπο και Χρυσή Αυγή – VIDEO

Η αντίδραση του Χρίστου όταν ρωτήθηκε για χρηματοδότηση από Αρχιεπίσκοπο και Χρυσή Αυγή – VIDEO

Σε γέλια ξέσπασε ο αρχηγός του ΕΛΑM και υποψήφιος Πρόεδρος για την Δημοκρατία Χρίστος Χρίστου, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε, εάν η προεκλογική καμπάνια του ΕΛΑΜ χρηματοδοτείται είτε από την εκκλησία, είτε από την Χρυσή Αυγή.

Ο ίδιος παρά τα γέλια ήταν κατηγορηματικός δηλώνοντας: «Ούτε από την εκκλησία ούτε από την Χρυσή Αυγή. Το ΕΛΑΜ βασίζεται εδώ και αρκετά χρόνια στους ΕΛΑΜίτες». Ο κ. Χρίστου πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους σχέσεις με την εκκλησία και ότι μπορούν να ρωτήσουν και τον ίδιο τον προκαθήμενο της. Στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν στην επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας  του είχε αποστείλει επίσημη πρόσκληση στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιακό χωρίς ωστόσο να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Ο αρχηγός του ΕΛΑΜ σε σχέση με το ίδιο ερώτημα, φρόντισε να υπενθυμίσει την απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα που ισχύει για την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο στελέχη του αδελφού κόμματος να επισκεφθούν την Κύπρο. Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top