ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει μέρος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας – Εργασίες στη γέφυρα Γυαλιά

Κλείνει μέρος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας – Εργασίες στη γέφυρα Γυαλιά

Κλείνει τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας την Πέμπτη 23/11, λόγω εργασιών επιδιόρθωσης της γέφυρας του ποταμού Γυαλία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Τμήμα Δημοσίων Έργων, την Πέμπτη 22/11, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας  με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσίας, σε τμήμα μήκους περίπου 700 μέτρων του αυτοκινητόδρομου θα είναι κλειστό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5:30 το απόγευμα. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες. Αυτούσια η ανακοίνωση: Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 23/11/2017, μεταξύ των ωρών 10:00 - 17:30, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης της γέφυρας του ποταμού Γυαλιά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε τμήμα μήκους 700μ. περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες. Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. «Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top