LIFESTYLE

Διαζύγιο για την Χριστίνα Δημητρίου και τον Χάρη Μιχαήλ - VIDEO

Διαζύγιο για την Χριστίνα Δημητρίου και τον Χάρη Μιχαήλ - VIDEO

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του χωρισμού του λαμπερού ζεύγους της κυπριακής showbiz, που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου "Όλα Για Σένα", την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου.

Η Χριστίνα Δημητρίου και ο Χάρης Μιχαήλ είναι παντρεμένοι εδώ και έξι χρόνια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Όλα Για Σένα" αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Μια κοινή απόφαση που πάρθηκε εδώ και μερικούς μήνες και η είδηση του χωρισμού τους ήταν γνωστή στους δημοσιογραφικούς κύκλους, ωστόσο το φως της δημοσιότητας είδε το μεσημέρι της Πέμπτης, 23 Νοεμβρίου, αφού το ζευγάρι θέλησε αυτό να το κρατήσει μακριά από τα φώτα.

Το λαμπερό ζεύγος μετά τον χωρισμό του διατηρεί άψογες σχέσεις και ήταν μια απόφαση που πάρθηκε κοινή συναίνεση. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για το διαζύγιο της Χριστίνας Δημητρίου στο video που ακολουθεί:    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top