ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλεγχος της Αστυνομίας σε μαθητές – Ετοιμάζονται για... τριήμερο στην Κακοπετριά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλεγχος της Αστυνομίας σε μαθητές – Ετοιμάζονται για... τριήμερο στην Κακοπετριά

Με κάθε σοβαρότητα και την ανάλογη διακριτικότητα, η Αστυνομία λαμβάνει μέτρα πρόληψης φαινομένων, όπως αυτά που παρουσιάστηκαν το Σάββατο 18/11 στην Κακοπετριά.

Του Χρίστου Ζήνωνος Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThemaOnline, μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 24/11 σε έλεγχο αποσκευών σε μαθητές λυκείου της πόλης, οι οποίοι πρόκειται να επισκεφθούν το χωριό Κακοπετριά για τριήμερη εκδρομή. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Κουκουλοφόροι μαθητές από σχολεία της Λεμεσού αυτοί που έκαναν άνω – κάτω την κοινότητα – Χρειάστηκε επέμβαση της ΜΜΑΔ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η Αστυνομία, μετά τα έκτροπα του περασμένου Σαββάτου, φαίνεται να λαμβάνει προληπτικά μέτρα με σκοπό να αποτρέψει παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Φωτιές, φωτοβολίδες και οχλαγωγία από μαθητές – Προσπάθεια από την Αστυνομία να επιβάλει την τάξη – Ζήτησαν ενισχύσεις – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Στους διακριτικούς ελέγχους, που πραγματοποιήθηκαν με τρόπο που αρμόζει σε περιπτώσεις που σχετίζονται με ανήλικους, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε μεμπτό και έτσι οι μαθητές συνεχίζουν κανονικά την εκδρομή τους. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοινοτάρχης Κακοπετριάς για έκτροπα : «Ήταν μια κατάσταση χάους και τρομοκρατίας» – «Θέλουμε τους μαθητές, όχι τους παρα-μαθητές» – VIDEO Θυμίζουμε πως όπως είχε μεταδώσει πρώτο το ThemaOnline πέραν των 500 μαθητών από διάφορα σχολεία στην Κακοπετριά, γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου 18/11, άναψαν φωτιές, φωτοβολίδες και οχλαγωγούσαν, εντάσσοντας αυτές τους τις πράξεις σε διαγωνισμό με νικητή το σχολείο που θα προβεί στις περισσότερες καταστροφές. Η Αστυνομία είχε κινητοποιηθεί ενώ καλούσε ενισχύσεις. Ο Κοινοτάρχης της Κακοπετριάς είχε κάνει λόγο για «κατάσταση χάους και τρομοκρατίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top