ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Σίλας και οι δηλώσεις του για την παρουσία του στην Κύπρο!

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Σίλας και οι δηλώσεις του για την παρουσία του στην Κύπρο!

O Jorge Manuel Rebelo Fernandes όπως είναι το πλήρες όνομα του ή αλλιώς Σίλας (όπως είναι γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου) παραχώρησε εκτενές συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Πορτογαλίας.

Να θυμίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, στην Πάφο και στον Εθνικό Άχνας.

Ανάμεσα στα άλλα προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε ότι μεγάλωσε με την γιαγιά και τον παππού του, καθώς η μητέρα του χώρισε τον βιολογικό του πατέρα πριν καν γεννηθεί ο ίδιος.

Έμενε στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού του όμως η μητέρα του ήταν επί καθημερινής βάσεως παρούσα εκεί. Μέχρι τα 21 του έμενε λοιπόν εκεί.

Θεωρεί όπως είπε για πατέρα του τον πατριό του, τον οποίο η μητέρα του παντρεύτηκε όταν ο ίδιος ήταν έξι χρονών.

Με τον βιολογικό του πατέρα δεν είχε καμία σχέση ο Σίλας, δεν τον γνώρισε ποτέ αν και τον είδε αλλά ποτέ δεν μιλήσανε οι δυο τους. Ο πατέρας του ήξερε για την παρουσία του Σίλας, όμως πέθανε.

Όταν ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήταν 11 ετών, τότε ήταν που ο πατέρας του προσπάθησε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας μαζί του όμως ο Σίλας είχε ήδη διαμορφώσει την άποψη που ήθελε όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος. 

Eπίσης ο Σίλας αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε στην Κύπρο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ο Χοσέ Μανουέλ Ρεμπέλιο Φερνάντες όπως είναι το πλήρες όνομά του, που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕΛ τη σαιζόν 2011-12, έκανε ειδική αναφορά στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Τόνισε πως όταν πρωτοήρθε στο νησί, ένιωσε αμέσως ότι βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον.

«Μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά στην Κύπρο. Όταν πήγα, βρήκα άλλους 10 Βραζιλιάνους ή Πορτογάλους και αμέσως ένιωσα καλύτερα».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος για τα χρόνια που πέρασε στο νησί, μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε εκτός την πρώτη περίοδο στην ΑΕΛ. Ωστόσο, δήλωσε πως μετά που έφυγε από την ΑΕΛ, αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες. Ο λόγος;

«Έφυγα για την ΑΕΠ γιατί μου προσέφεραν πάρα πολλά χρήματα! Που να ήξερα όμως ότι δεν θα με πλήρωναν; Ήταν όντως καλό το συμβόλαιο αλλά… (γέλια)».

Μετά την Πάφο, όπως τόνισε, πήγε στον Εθνικό Άχνας όπου αγωνίστηκε για ενάμισι χρόνο. Πέρασε αρκετά καλά στο Δασάκι, μπορεί να υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο, όμως ένιωθε ευτυχισμένος. Για τον πρόεδρο του Εθνικού μάλιστα ανέφερε:

«Πάντα ήταν δίπλα μας! Ότι πρόβλημα είχα του το έλεγα».

Τέλος, για τους λόγους αποχώρησής του από τον Εθνικό, δήλωσε πως ήταν και το οικονομικό. Κύριος λόγος σύμφωνα με τον Σίλας όμως, ήταν το νεογέννητο τότε μωρό του και δεν ήθελε να μείνουν άλλο στην Κύπρο. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση για να αρχίσει και την προπονητική…
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top