ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολυδύναμο διοικητικό βιομηχανικό κέντρο προωθεί το ΕΒΕ Πάφου

Πολυδύναμο διοικητικό βιομηχανικό κέντρο προωθεί το ΕΒΕ Πάφου

Μεγάλη σημασία δίδει το ΕΒΕ Πάφου για την δημιουργία πολυδύναμου διοικητικού βιομηχανικού κέντρου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως το Επιμελητήριο μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης του επιχειρηματικού και ειδικά του βιομηχανικού κόσμου της Επαρχίας Πάφου, εξασφάλισε την παραχώρηση τεμαχίου στην Β’ Βιομηχανική περιοχή Πάφου (Αγίας Βαρβάρας/ Τίμης) για τη δημιουργία πολυδύναμου διοικητικού βιομηχανικού κέντρου. 

Το Κέντρο, όπως ανέφερε, προβλέπεται ότι, μεταξύ άλλων, θα διαθέτει αίθουσες διαλέξεων / κατάρτισης , ηλεκτρονικής σύνδεσης, έκθεση βιομηχανικών προϊόντων,εστιατόριο και βρεφοκομικό σταθμό.

Ο κ. Δημητριάδης επανέλαβε και την πρόθεση του ΕΒΕ Πάφου για τη δημιουργία Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου στην Πάφο με ειδίκευση στα θέματα Βιοτεχνολογίας, Φαρμακευτικής βιομηχανίας, Βιολογικής Ιατρικής και ιατρικών μηχανημάτων με σκοπό την ανάδειξη της Επαρχίας Πάφου ως ερευνητικού και αναπτυξιακού κέντρου.

Προς αυτή την κατεύθυνση συνέχισε, το ΕΒΕ Πάφου έχει υπογράψει  σχετικό μνημόνιο συνεργασίας με το Τεχνολογικό Πάρκο της Κίνας Changzhou National Hi- Tech District.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top