ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό 8ήμερη κράτηση ο 20χρονος για τη διπλή απόπειρα - Συνελήφθη μετά από τροχονομικό έλεγχο

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Υπό 8ήμερη κράτηση ο 20χρονος για τη διπλή απόπειρα - Συνελήφθη μετά από τροχονομικό έλεγχο

Πρόσωπο ηλικίας 20 χρόνων το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Να θυμίσουμε ότι στις 8μ.μ. στις 2/11/2017, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό, βρίσκονταν δύο πρόσωπα τα οποία ήταν τραυματισμένα.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο τραυματίες. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα 27χρονο και ένα 21χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος, φέρει βαθύ τραύμα στο άνω μέρος του στέρνου και τραύμα στην αριστερή θωρακοκοιλιακή χωρα, τα οποία φέρονται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Ο τραυματίας, αφού διασωληνώθηκε, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 21χρονος, φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο επίσης φέρεται να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Αφού έγινε συρραφή του τραύματός του, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία γύρω στις 7.50μ.μ. χθες, ενώ ο 27χρονος και ο 21χρονος βρίσκονταν στην περιοχή της Επίχωσης, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα πέντε προσώπων, τα οποία φέρονται να τους τραυμάτισαν με μαχαίρι.

Η φωτογραφία του 20χρονου που συνελήφθη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top