ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παντελή για τους στόχους της Ανόρθωσης, τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ και πολλά που ενδιαφέρουν!

Παντελή για τους στόχους της Ανόρθωσης, τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ και πολλά που ενδιαφέρουν!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision, «Ώρα για μπάλα», ήταν ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή.

Ο ισχυρός άντρας της «μεγάλης κυρίας» που επέστρεψε και έφερε χαμόγελα στον κόσμο, ρωτήθηκε για πολλά και διάφορα, μέχρι και για τους ανταγωνιστές της ομάδας του.

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Αναλυτικά:

Για τον ΑΠΟΕΛ σημείωσε: «Σίγουρα o ΑΠΟΕΛ είναι διαχρονικά μέσα στους πρωταγωνιστές, θα βρίσκεται ξανά σε αυτούς που θα παίξουν ρόλο. Πάντοτε, τέτοιες ομάδες έχουν την ευκαιρία να κάνουν καλές μεταγραφές λόγω οικονομικής άνεσης, και περιμένουμε να δούμε το επίπεδο του μετά τον Ιανουάριο».

Για την ΑΕΚ: «Είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί. Μένει στους στόχους μέχρι το τέλος εδώ και κάποια χρόνια, θεωρώ ότι θα διεκδικεί διακρίσεις ως το τέλος».

Για τα νέα γήπεδα στο νησί: «Χρειαζόμαστε γήπεδα, για να ανέβει το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Απογοητευτικό το αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε την καθολική υπέροχη στο δεύτερο μέρος, αλλά παρόλο που σκοράραμε νωρίς, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τη διαιτησία: «Αυτό το θέμα, το συζητήσαμε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Θέλω να πω στον κόσμο πως αυτό το «κομμάτι» είναι δουλειά της διοίκησης, και όλα θα διορθωθούν στην ώρα τους. Είναι γεγονός, ότι τώρα θα αρχίσουν τα δύσκολα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Ο κόσμος να είναι ήρεμος».

Για την έως τώρα πορεία και τις σκέψεις: «Υπάρχει σχεδόν ενάμιση μήνας για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Κάναμε σκέψεις όμως προέχουν τα παιχνίδια. Ξεκαθαρίσαμε στους παίκτες ότι όλοι θα κριθούν μέσα απ’ τα παιχνίδια που απομένουν ως τον Ιανουάριο και εκεί θα κριθεί αν θα γίνουν αλλαγές. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί στην πλειοψηφία τους οι ποδοσφαιριστές είναι καλοί και έχουν πετύχει. Δεν είναι εύκολο μέσα από τέτοια ομάδα να αντικατασταθεί κάποιος παίκτης».

Για τον στόχο της Ανόρθωσης, και τις απαιτήσεις του κόσμου: «Μας λείπει η Ευρώπη, είναι γεγονός. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, είναι λογικό. Πρέπει όλα να διορθωθούν «βήμα-βήμα». Έχουμε ως στόχο την ευρωπαϊκή συμμετοχή, που θα συνδυαστεί με μία καλή πορεία. Πρέπει να πιστοποιήσουμε ότι είμαστε ξανά Ανόρθωση».

Για την βελτίωση της ομάδας και ποιοι θα αποχωρήσουν: «Στο ποδόσφαιρο η βελτίωση δεν τελειώνει ποτέ. Είμαστε σε καθημερινή επαφή και μιλάμε με τον προπονητή. Έχουμε στο δυναμικό μας, ποδοσφαιριστές που έχουν εκπληρώσει τις προσδοκίες μας. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, δεν υπάρχει περίπτωση για κανέναν παίκτη να αλλάξουν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια. Οποιοσδήποτε κι αν έρθει, θα είναι σε στα πλαίσια που έχουμε ορίσει. Οι ισορροπίες για μένα είναι το Α και το Ω σε έναν σύλλογο».

Για τη μεταγραφική περίοδο και ποιοι παίκτες ενδιαφέρουν: «Δε μπορώ να πω από τώρα τι θα πράξουμε, παρόλο που υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις που θα γίνουν. Η αλήθεια είναι πως καταλαβαίνω που το πάτε. Υπάρχουν παίκτες του παρελθόντος που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά, όπως για παράδειγμα οι Λαβόρδε και Ίσμα. Να πούμε όμως, ότι υπάρχουν πολλοί παράμετροι που παίζουν ρόλο σε τέτοιες μεταγραφές, όπως το εάν είναι ελεύθεροι, είναι το οικονομικό, δηλαδή οι απαιτήσεις τους και όπως είπα και πριν οι ισορροπίες».

Για το αν θα υπάρξουν προσθήκες με δανεικούς παίκτες: «Ναι γιατί όχι, αν υπάρχει κάποια εξαιρετική περίπτωση, θα κινηθούμε και για δανεισμό».

Για την πρώην διοίκηση και αν υπάρχουν επαφές: «Έχουμε επαφές τηλεφωνικώς, αφού γνωρίζω ότι παρακολουθούν την ομάδα».

Για το μέλλον: «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία υγιή ομάδα, που τα «πατάει» γερά στα πόδια της, μετά θα έρθουν και άλλες εξελίξεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top