ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρίζει αρκετής βελτίωσης για να το ξανακάνει

Χρίζει αρκετής βελτίωσης για να το ξανακάνει

Μετά την επικράτηση της Ομόνοιας στο Μακάρειο κόντρα στην Δόξα, όλα κυλούν πιο ήρεμα. Το παιχνίδι της Κυριακής(26/11) ήταν… must win για τους «πρασίνους», εξ ου και το αρκετό άγχος που υπήρχε στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης.

Όλοι πλέον στο οικοδόμημα της Ομόνοιας, βλέπουν πιο αισιόδοξα την συνέχεια, με την νίκη να της δίνει σημαντικές ανάσες εν όψει των δύσκολων αγώνων που έπονται. Μιας συνέχεια, που την περιμένουν δύο από τους διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Πρώτα όμως, χρίζει διόρθωση των λαθών που εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά στο παιχνίδι με την ομάδα της Κατωκοπιάς. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα δώσει την απαραίτητη συγκέντρωση στην προετοιμασία εν όψει ΑΕΚ, γιατί εκτός του ότι οι Λαρνακείς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, δεν συγχωρούν κανένα λάθος. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι η Ομόνοια στον πρώτο γύρο κέρδισε με εμφατικό τρόπο τους «κιτρινοπράσινους».

Στο επερχόμενο ντέρμπι, δεν πρέπει να υπάρξει ανάλογο ξεκίνημα όπως με την Δόξα. Η αμυντική λειτουργία πρέπει να δουλέψει άψογα για ολόκληρο το 90λεπτο. Κάτι που έχει κάνει μόλις μια φορά στη φετινή περίοδο, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα.

Ωστόσο, η ανοδική πορεία σημαντικών μονάδων-προσωπικοτήτων στους «τριφυλλοφόρους», δίνουν άλλο αέρα ψυχολογίας και το πνεύμα που δημιουργείται μέσα στην ομάδα είναι ικανό να της φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top