ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολύ λίγα 1955 «χαρτιά», για ομάδα που παίζει total football!

Πολύ λίγα 1955 «χαρτιά», για ομάδα που παίζει total football!

Σχεδόν οι πάντες συμφωνούν ότι ο Απόλλωνας παίζει το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο (μέχρι στιγμής) στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Όχι μόνο εντός των τειχών, αλλά και στην Ευρώπη, κάτι που έκανε πριν πέντε μέρες στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λυόν. 

Τα έχουν αναλύσει τα πράγματα, για την φουλ επιθετική τακτική της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή, κάμποσοι αρθρογράφοι, καθώς κι άλλοι ειδήμονες του ποδοσφαίρου. Πολύ λίγοι θα διαφωνήσουν, ότι είναι στιγμές που οι κυανόλευκοι παίζουν total football! Για τα δεδομένα τα δικά μας, τα κυπριακά, φυσικά… 

Τούτο για παράδειγμα έγινε στον χθεσινό αγώνα με τον Εθνικό, ανεξάρτητα αν το σκορ πήγε μόνο μέχρι το 3-0. “Υπεύθυνος” ήταν κι ο Μπογκατίνοφ (αυτό τον σπουδαίο γκολκίπερ γιατί δεν τον πήρε καμιά μεγάλη ομάδα και “ψάχνονται” για εισαγωγές από το εξωτερικό;) για να ηττηθεί με αυτό το σκορ η ομάδα του.  

Έχουν δίκαιο οι διαχειριστές του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα να εκφράζουν παράπονα για μη ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια του Τσιρείου. Σχετικές δηλώσεις έκανε χθες βράδυ στην Prime Tel o υπεύθυνος τύπου, Φανούρης Κωνσταντίνου. Πιο… διπλωματικά εξέφρασε το παράπονο του και ο Dj (ελέω της γνωστής κουβέντας put music) Σωφρόνης Αυγουστή. 

Είναι πολύ μικρό νούμερο, τα 1955 εισιτήρια που διατέθηκαν στο ψεσινό παιχνίδι. Είναι λιγότερα από τον αριθμό των καρτών διαρκείας που πουλήθηκαν στη φετινή σεζόν. Δεν μπορεί να αποτελεί σοβαρή δικαιολογία, το ότι ήταν Δευτέρα το παιχνίδι. 

Έχει μερικούς παίχτες η ομάδα, που αξίζει μόνο γι’ αυτούς, ένας οπαδός να πληρώνει εισιτήριο να πηγαίνει να τους βλέπει από κοντά. 

Ο Απόλλωνας είναι απολαυστικός, έχει πείσει ακόμα κι αυτούς που δεν το συμπαθούν, ότι φέτος είναι πιο έτοιμος από ποτέ να “καταλάβει” την κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η δυναμική της ομάδας στην πορεία, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να αυξηθεί κατακόρυφα η στήριξη της από την κερκίδα κι όχι από τον καναπέ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top