ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι απουσίες και το πλάνο του Δώνη ενόψει Ερμή!

Οι απουσίες και το πλάνο του Δώνη ενόψει Ερμή!

Ημέρα παιχνιδιού για τον ΑΠΟΕΛ η Τετάρτη (29/11) που θα αντιμετωπίσει σε εξ’αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής τον Ερμή μέσα στο ΓΣΖ. Με απουσίες οι γαλαζοκίτρινοι, οι σκέψεις του Γιώργου Δώνη.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ερμή με τον στόχο όμως να παραμένει ο ίδιος. Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα όλων στην ομάδα. Εκτός πλάνων είναι οι Ζαχίντ, Βούρος, Σαλάι, Βάτερμαν, Πέρεθ, Γουδίνια, MΙλάνοφ, Εφραίμ και Ιωάννου. Πολλές οι απουσίες για τον Έλληνα τεχνικό όμως θα καταστρώσει τα πλάνα του όσο καλύτερα μπορεί με αποκλειστικό σκοπό το διπλό. Βάθος έχει η ομάδα και παίχτες να καλύψουν επάξια τα κενά υπάρχουν.

Μια πρόβλεψη που μπορεί να γίνει (με κάθε επιφύλαξη) είναι ότι ο νεαρός Παρασκευά θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν από δεξιά προς αριστερά οι Μηνάς Αντωνίου, Καρλάο, Μερκής και Λάγο. Στον χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Μοράις και Βινίσιους ενώ σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Εμπεσίλιο. Δεξιά θα τοποθετηθεί ο Ορ, αριστερά ο Αλωνεύτης και αιχμή του δώρατος θα αποτελέσει ο Ποτέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top