ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα!

Δεν τα κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα!

Οι ελπίδες που έδωσε στους οπαδούς της (περίπου 220 έδωσαν το παρόν τους), μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ με ευκολία μάλιστα, δεν είχαν ουσία αφού η Νέα Σαλαμίνα έχασε και τον δεύτερο αγώνα από την Ισραηλινή Χάποελ Κφαρ Σαβά με 1-3 σετ και ταυτόχρονα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Challenge Cup Ανδρών. Ο αγώνας έγινε  στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στην παρουσία 14 Ισραηλινών φιλάθλων.

Eντυπωσιακά μπήκε η Νέα Σαλαμίνα και καθάρισε το πρώτο σετ σε 26 λεπτά με 25-17. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι προηγήθηκαν 21-14 και έκαναν το πρώτο βήμα για να διεκδικήσουν την πρόκριση απέναντι στους Ισραηλινούς της Χάποελ Κφαρ Σαβά.

Με την ψυχολογία στα ύψη μπήκε η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 04-01. Ωστόσο, οι «πράσινοι» με σερί 01-07 κατάφεραν να πάνε στο τεχνικό τάιμ – άουτ μπροστά στο σκορ με 05-08. Οι Ισραηλινοί έλεγχαν το σετ 07-10 και διατηρούσαν σταθερά προβάδισμα τριών πόντων 10-13. Η Νέα Σαλαμίνα παρά την προσπάθειά της έμεινε πίσω στο σκορ 11-17 και 15-23 και τελικά έχασε με 18-25 και ισοφαρίστηκε 1-1 στα σετ. Πλέον ήθελε  δυο σετ για να ελπίζει σε πρόκριση.

Oι Ισραηλινοί μπήκαν πολύ καλύτερα και στο τρίτο σετ και ξέφυγαν 02-06 και 05-11 δείχνοντας να ελέγχουν το σετ. Η Χάποελ παρά την προσπάθεια της ομάδας μας διατήρησε σταθερά το προβάδισμα 16-21 και κέρδισαν με 19-25 σε 25 λεπτά. Η πρόκριση με το 1-2 υπέρ των Ισραηλινών κρίθηκε και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στόχευαν τη νίκη γοήτρου.

Ντέρμπι… αλλά
Στο τέταρτο σετ οι «ερυθρόλευκοι» τα έδωσαν όλα και  ήταν κοντά στο σκορ 09-10, αλλά οι Ισραηλινοί πάλι κατάφεραν να ξεφύγουν με 13-16 και 16-21. Οι παίκτες του Αντώνη Κωνσταντίνου δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το σετ το οποίο έχασαν με 18-25 σε 24 λεπτά με και τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Kορνιένκο, Γεωργίου, Ζηκάκης, Κασαμπαλής, Παφίτης, Σιαπάνης, Λίμπερο 1:Kοπανάροφ, Λίμπερο 2: Βαρνάβα.

ΧΑΠΟΕΛ ΚΦΑΡ ΣΑΒΑ (ΓΚ. ΓΚΑΛΙΛΙ): Γκόμεζ, Μπάτσκαλα, Μπεν Γκαλ, Ντεβάς, Μασιάδο, Ιμαμούρα – Λίμπερο: Τζούρεβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν για την υπόθεση του Θανάση, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είναι σε επικοινωνία με τη μητέρα του Θανάση από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top