ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποδείξεις και στατιστικά: Η Ομόνοια μπορεί και χωρίς τον Ματ!

Αποδείξεις και στατιστικά: Η Ομόνοια μπορεί και χωρίς τον Ματ!

Το άκουσμα της είδηση ότι ο Ματ Ντάρμπισαιρ έχει τραυματιστεί και θα κληθεί να παραμείνει παροπλισμένος για περίπου 3 με 4 βδομάδες είναι γεγονός ότι «τάραξε» τα νερά στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Με την ποιότητα, την δεινότητα του στο σκοράρισμα αλλά και την ποδοσφαιρική του κλάση, είναι στοιχεία που από μόνα τους κάνουν την απουσία του Άγγλου στράικερ του «τριφυλλιού» από τα επόμενα ματς να μοιάζει με τεράστιο πλήγμα για την Ομόνοια.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου για τουλάχιστον τις επόμενες  3 με 4 αγωνιστικές με ΑΕΚ, Απόλλωνα, Εθνικό Άχνας αλλά και Πάφο θα πρέπει να αναζητήσει τις λύσεις εκ των έσω, έτσι ώστε με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο υπάρχον ρόστερ και μπορούν να αγωνιστούν στην εν λόγω θέση να αντικαταστήσει επάξια τον Ματ.

Φυσικά η Ομόνοια χάνει τον περσινό πρώτο της σκόρερ σε μια δύσκολη και κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί από τον καιρό που ο Άγγλος «πάτησε» το πόδι του στο «Ηλίας Πούλλος».

Γυρίσαμε λίγο το «ρολόι» πίσω και «ξεσκονίζοντας» τα περσινά παιχνίδια της Ομόνοια διαπιστώσαμε ότι ο Ντάρμπισαιρ απουσίασε και την περσινή σεζόν από την ενδεκάδα με τους «πράσινους» να καταφέρνουν να βρουν τις επιθετικές λύσεις έστω κι αν απουσίαζε ο Άγγλος.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που έλειπε ο Ματ Ντάρμπισαιρ και τι έκανε η Ομόνοια χωρίς αυτόν. Απλά να σημειώσουμε ότι το «τριφύλλι» χωρίς το πρώτο της «βιολί» στην κορυφή της επίθεσης μέχρις στιγμής μετράει 3νίκες και 1 ήττα (η ήττα ήταν σε αδιάφορο παιχνίδι).

Εθνικός Άχνας – Ομόνοια: Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, την περσινή σεζόν η Ομόνοια κλήθηκε να αγωνιστεί με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι χωρίς να έχει στις τάξεις τον Ντάρμπισαιρ. Στην θέση του κλήθηκε να αγωνιστεί ο Σιέρινταν (δεν είναι στην ομάδα) ο οποίος κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα χαρίζοντας τη νίκη στο «τριφύλλι».

Ομόνοια – ΑΕΖ: Την 23η αγωνιστική η Ομόνοια αντιμετώπισε στο ΓΣΠ την ΑΕΖ Ζακακίου και πάλι από τον αγωνιστικό χώρο έλειπε η ηγετική μορφή του Ντάρμπισαιρ. Οι «πράσινοι» τελικά βρήκαν τις λύσεις στο σκοράρισμα και πάλι χωρίς τον Ματ, με τους Κλέιτον και Χριστοφή να χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα τους με 2-0.

ΑΕΛ – Ομόνοια: Στο αδιάφορο παιχνίδι της 36ης αγωνιστικής ο Άγγλος και πάλι απουσίαζε και για την Ομόνοια ήταν το μοναδικό παιχνίδι που δεν κατάφερε να νικήσει χωρίς τον στράικερ της στην ενδεκάδα. Για την ιστορία απλά να αναφέρουμε ότι το «τριφύλλι» έχασε με 3-2, και τα δύο τέρματα του σκόραραν οι Άρνασον και Κατσαντώνης (είναι στην ομάδα ο νεαρός).

Δόξα – Ομόνοια: Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς μπορεί να έλειπε και πάλι ο Ντάρμπισαιρ, όμως η Ομόνοια με δυο γκολ του Γουίλιαμ Σοάρες κατάφερε να πάρει την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη βλέποντας την συνέχεια με αισιοδοξία.

Τελικά υπάρχουν και αποδείξεις και στατιστικά ότι η ομάδα της Λευκωσίας μπορεί να επιβιώσει και χωρίς τον Άγγλο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει στην διάθεση του, τους Ράφα Λόπεζ, Κατσαντώνη και Μπεντέκε και στο διάστημα που θα είναι παροπλισμένος ο Ντάρμπισαιρ  θα πρέπει να κάνει τις σωστές επιλογές έτσι ώστε να μην φάνει καθόλου το κενό που θα αφήσει ο Άγγλος τις επόμενες καθοριστικές και κρίσιμες αγωνιστικές.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώνονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top