ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγμένος ο καιρός - Ανεβαίνει και η θερμοκρασία

Αλλαγμένος ο καιρός - Ανεβαίνει και η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη 30/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, το µεσηµέρι και το απόγευµα αλλά στα δυτικά, τα βόρεια και τοπικά στα νότια ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ και παροδικά νωρίς το απόγευµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8
βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 1/12, το Σάββατο 2/12 και την Κυριακή 3/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, το Σάββατο θα σηµειώσει άνοδο, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Κυριακή, εκτός από τα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται µικρή περαιτέρω άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top