ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έδειξε τις προθέσεις του ο Πάμπος για τον «άσο»

Έδειξε τις προθέσεις του ο Πάμπος για τον «άσο»

Από τον καιρό που τραυματίστηκε ο Κωνσνταντίνος Παναγή στον ώμο στο παιχνίδι με τον Ερμή, ο Πάμπος Χριστοδούλου χρησιμοποίησε σε 4 ματς (ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Άρη) τον Φελτχούιζεν με τον Ολλανδό όμως να μην πείθει σε καμία περίπτωση με την απόδοση του.

Ο Κύπριος κόουτς μετά το παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού στην Λεμεσό, δεν έδωσε ξανά συγχωροχάρτι στον Ολλανδό τερματοφύλακα και στα δύο τελευταία ματς της Ομόνοιας  κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και την Δόξα, ο Πάμπος Χριστοδούλου πήρε το ρίσκο και τοποθέτησε κάτω από τα δοκάρια τον Αντρέα Χριστοδούλου.

Το ματς με την προσφυγική ομάδα για τον Χριστοδούλου όπως ήρθαν τα δεδομένα με τον Παναγή δεν ήταν το τελευταίο του. Μετά την χθεσινή(29/11) είδηση ότι ο Παναγή έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό του (ίσως χρειαστεί επέμβαση) και θα αναγκαστεί να απουσιάζει κι άλλο, ο νεαρός κύπριος κήπερ είναι έτοιμος να υπερασπιστεί και στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια της ομάδας του την εστία της Ομόνοιας.

Είναι γεγονός ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου μετά το παιχνίδι με την «ελαφρά ταξιάρχια» δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του όσον αφορά την θέση στον «άσο», καθώς όπως φαίνεται και από την επιλογή του στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ομόνοια, δείχνει να μην εμπιστεύεται και να μην  υπολογίζει και πολύ τον Φελτχούιζεν, με τον Ολλανδό να μοιάζει με «καμένο χαρτί» στο τριφύλλι αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top