ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει να πάρει «εκδίκηση»

Θέλει να πάρει «εκδίκηση»

Στην ΑΕΚ έχουν μπει ήδη σε ρυθμούς ντέρμπι. Το παιχνίδι κόντρα στους «πράσινους» έρχεται σε ένα ιδανικό χρονικό σημείο, για να πάρει την «εκδίκησή» της για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου. 

Στη σημερινή προπόνηση όπου άρχισε η προετοιμασία, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν το κανονικό πρόγραμμα. Ο Βάσκος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του και τον Χέφελ που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Έτσι, ετοιμάζει τα πλάνα του έχοντας πληθώρα επιλογών μπροστά του, για να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι «κιτρινοπράσινοι» θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω, μετά από την βαριά ήττα του πρώτου γύρου με 5-2. Μάλιστα, οι τελευταίες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, έχουν φέρει και την απαραίτητη ψυχολογία στο στρατόπεδο των Λαρνακέων.

Σε συνδυασμό και με την βαθμολογική συγκομιδή που την άφησε μόνη στην πρώτη θέση  του βαθμολογικού πίνακα, η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία το τρίποντο που θα την κρατήσει στην κορυφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top