ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πανόραμα του Κυπέλλου! Οι ομάδες της φάσης των «16» και η κατάταξη

Το πανόραμα του Κυπέλλου! Οι ομάδες της φάσης των «16» και η κατάταξη

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας και έγινε η 16η ομάδα που θα βρεθεί στην κλήρωση της Δευτέρας, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά οι σύλλογοι της φάσης των «16» και η τελική κατάταξη – Όσοι τερμάτισαν πρώτοι δεν μπορούν να συναντηθούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης

Στον 1ο όμιλο, πρώτος ο ΟΦΗ (9 βαθμοί) και δεύτερος ο Πλατανιάς (6 βαθμοί), αποκλείστηκε ο Απόλλων Σμύρνης (3 βαθμοί), δεν συμμετείχε στη διοργάνωση ο Ηρακλής.

Στον 2ο όμιλο, πρώτος ο ΠΑΟΚ (9 βαθμοί), δεύτερος ο Λεβαδειακός (6 βαθμοί), αποκλείστηκαν Απόλλων Πόντου (3 βαθμοί) και Αιγινιακός (0 βαθμοί).

Στον 3ο όμιλο, πρώτη η ΑΕΚ (6 βαθμοί – φιλοξενείται από την Καλλιθέα στις 19.30 σε αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον), δεύτερη η Λαμία (6 βαθμοί), αποκλείστηκαν Απόλλων Λάρισας (3 βαθμοί) και Καλλιθέα (0 βαθμοί).

Στον 4ο όμιλο, πρώτος ο Ατρόμητος (7 βαθμοί), δεύτερα τα Τρίκαλα (5 βαθμοί), αποκλείστηκαν Κέρκυρα (4 βαθμοί) και Σπάρτη (0 βαθμοί).

Στον 5ο όμιλο, πρώτος ο Ολυμπιακός (7 βαθμοί), δεύτερος ο Αστέρας Τρίπολης (6 βαθμοί), αποκλείστηκαν ΑΟΧ/Κισσαμικός (4 βαθμοί) και Αιγινιακός (0 βαθμοί).

Στον 6ο όμιλο, πρώτη η Ξάνθη (9 βαθμοί), δεύτερος ο Παναιτωλικός (6 βαθμοί), αποκλείστηκαν Πανσερραϊκός (3 βαθμοί) και Εργοτέλης (0 βαθμοί).

Στον 7ο όμιλο, πρώτος ο ΠΑΣ Γιάννινα (5 βαθμοί), δεύτερος ο Πανιώνιος (4 βαθμοί), αποκλείστηκαν Άρης (4 βαθμοί) και Παναιγιάλειος (3 βαθμοί).

Στον 8ο όμιλο, πρώτος ο Παναθηναϊκός (7 βαθμοί), δεύτερη η ΑΕΛ (4 βαθμοί), αποκλείστηκαν Παναχαϊκή (4 βαθμοί) και Αναγέννηση Καρδίτσας (1 βαθμός).

Πηγή: www.sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top