LIFESTYLE

«Του βγήκε το όνομα» του Κύπριου παρουσιαστή! Ο λόγος; - VIDEO

«Του βγήκε το όνομα» του Κύπριου παρουσιαστή! Ο λόγος; -  VIDEO

Μια λαϊκή ρήση λέει παρά να σου βγει το όνομα καλύτερα να σου βγει το μάτι... Δυστυχώς ο ταλαντούχος παρουσιαστής της κυπριακής τηλεόρασης, κατά το ήμισυ Κύπριος, δεν το γνώριζε...

Το λουκούλειο γεύμα του ο Σάββας Πούμπουρας το μοιράστηκε στα social media, θέλοντας να καταγγείλει όλα όσα του προσφέρουν στην Κύπρο και μετά του "βγάζουν το όνομα" ότι τρώει πολλά.

Ο παρουσιαστής στο τραπέζι του είχε ταχίνι, σαλάτα κυπριακή, λουκάνικα, καππάρι, ελιές τσακιστές, πατάτες τηγανιτές, μανιτάρι στα κάρβουνα και κλασικά σιεφταλιές.

Όλα αυτά σύμφωνα με το instastory του ήταν για ένα άτομο και ο σεφ συνέχιζε να ετοιμάζει μεζεδάκια για τον παρουσιαστή της ταξιδιωτικής εκπομπής του ΡΙΚ «Χωρίς αποσκευές».

Δείτε την ανάρτησή του Σάββα Πούμπουρα, όπου εξέφρασε χορτάτος... το παράπονό του ότι πρώτα τον ταίζουν τον αγλέορα και μετά τον κατηγορούν ότι τρώει πολλά:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top