ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελίες για υποκλοπή νερού από κοινοτικό συμβούλιο διερευνά η Αστυνομία – «Αγοράσαμε το νερό – Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση» - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελίες για υποκλοπή νερού από κοινοτικό συμβούλιο διερευνά η Αστυνομία – «Αγοράσαμε το νερό – Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση» - VIDEO

Στο φώς της δημοσιότητας έφερε καταγγελίες που διερευνώνται από το ΤΑΕ Λεμεσού, η εκπομπή «Η αλήθεια καίει» την Παρασκευή 24/11, και αφορούν θέματα διαχείρισης νερού και όχι μόνο, στην κοινότητα Αγίου Τύχωνα στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΕ Λεμεσού, σύμφωνα και με τα όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, διερευνά καταγγελίες που αφορούν υποκλοπή νερού.


Ο κ. Αγγελίδης εξήγησε ότι η έρευνα βρίσκεται στο προκαταρτικό στάδιο και αξιολογούνται διάφοροι ισχυρισμοί και αλληλογραφία. Αφού η έρευνα προχωρήσει αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις, ενώ όπως τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, αν χρειαστεί σε οποιοδήποτε στάδιο της έρευνας θα ζητηθεί η βοήθεια της Νομικής Υπηρεσίας.


Ακόμη, ο κ. Αγγελίδης ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για καταγγελίες και ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται, έτσι στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάποια κατηγορία εναντίων κάποιου μέλους του κοινοτικού συμβουλίου.


Από πλευράς Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα, ο κοινοτάρχης Πάμπος Ιωάννου ανέφερε ότι οι ποσότητες νερού για τις οποίες γίνεται λόγος έχουν αγοραστεί από το συμβούλιο και ότι δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση.

Ο κ. Ιωάννου είπε ότι το νερό μεταφέρθηκε σε δεξαμενές του Συμβουλίου που βρίσκονται σε υψόμετρο που μπορεί να βοηθήσει στην διανομή νερού σε κατοικίες του Αγίου Τύχωνα.


Επίσης, ο κ. Ιωάννου ρωτήθηκε για τις καταγγελίες ότι άτομο του κοινοτικού του συμβουλίου φέρεται να οικειοποιήθηκε χρήματα από ταμείο ταμείο προνοίας συναδέλφων του, επενδύοντας ποσό άνω του ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ σε αξιόγραφα, τα οποία χάθηκαν στη συνέχεια.


Ο κοινοτάρχης Αγίου Τύχωνα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει οτιδήποτε για αυτές τις καταγγελίες.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top