ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Δημοτικός υπάλληλος έκανε την ζητιανιά επάγγελμα - Όταν του έκανε παρατήρηση ο Δήμαρχος αυτός ζήτησε κάτι αξιοπερίεργο

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Δημοτικός υπάλληλος έκανε την ζητιανιά επάγγελμα - Όταν του έκανε παρατήρηση ο Δήμαρχος αυτός ζήτησε κάτι αξιοπερίεργο

Υπάλληλος του Δήμου Στροβόλου φορώντας την στολή των εργατών του εν λόγω δήμου κατηγγέλθη στον δήμαρχο Ανδρέα Παπαχαραλάμπους ότι περιφέρεται από πόρτα σε πόρτα και ζητά οικονομική βοήθεια για να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται, υποτίθεται, για να βρει γιατρειά.

Συγκεκριμένα επικαλούμενος προβλήματα στα αυτιά και στα δόντια φαίνεται να ζητά ελειμοσύνη από τους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Φιλελεύθερος ο συγκεκριμένος υπάλληλος λέει σε ανυποψίαστους πολίτες ότι «το μεροκάματο είναι χαμηλό» και «ας όψονται οι περιστάσεις» που τον οδήγησαν να κτυπά πόρτες και να ζητά βοήθεια αλλά «δεν θα το έκανε εάν και εφόσον...»

Ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Παπαχαραλάμπους με τον οποίο επικεινώνησε ο Φιλελεύθερος ανέφερε ότι όντως υπεβλήθησαν καταγγελίες για συγκεκριμένο υπάλληλο υπάρχει προσανατολισμός να ληφθούν μέτρα τα οποία όπως είπε αφορούν ακόμα και την εργοδότηση του υπαλλήλου.

Όταν τον εγκάλεσαν αυτός ζήτησε κάτι αξιοπερίεργο

Ο δήμαρχος όπως αναφέρει η εφημερίδα κάλεσε τον εν λόγω υπάλληλο και έθεσε ενώπιον του τις καταγγελίες και όταν του ζήτησε εξηγήσεις, υποδεικνύοντας ότι το θέμα εκθέτει τον δήμο και ότι θα πρέπει να τερματίσει αμέσως αυτό που κάνει, ο υπάλληλος φέρεται να του είπε, πως αν (ο δήμαρχος) του εξασφαλίσει στολή που φοράνε οι υπάλληλοι στον Δήμο Έγκωμης, τότε το πρόβλημα θα τερματιστεί στον Δήμο Στροβόλου, παραπέμποντας προφανώς σε δραστηριοποίηση του σε άλλον δήμο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top