ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστασιάδης στη «Χαραυγή»: «Καμία επαφή με ΕΛΑΜ - Προκαλώ τον κ. Χρίστου…»

Αναστασιάδης στη «Χαραυγή»: «Καμία επαφή με ΕΛΑΜ - Προκαλώ τον κ. Χρίστου…»

Καμιά επαφή δεν είχε με το επιτελείο του ΕΛΑΜ, δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Χαραυγή", ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προκαλώντας παράλληλα τον κ. Χρίστου να αποκαλύψει τα επιτελεία που ισχυρίστηκε ότι τον συνάντησαν.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σε απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της εφημερίδας, παραθέτει την απάντηση του Προέδρου για το εν λόγω ζήτημα.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε: «Προκαλώ τον κ. Χρίστου να πει από ποιόν προσεγγίστηκε και εάν είναι από το δικό μου επιτελείο. Όχι μόνο με το ΕΛΑΜ δεν είχαμε την όποια επαφή, αλλά ούτε και με τα υπόλοιπα κόμματα».

Το όλο ζήτημα ανέκυψε μετά από συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο κ. Χρίστου στην οποία είχε σημειώσει ότι προσεγγίστηκε από δυο επιτελεία, για να μην κατέλθει στις Προεδρικές Εκλογές.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση, το επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν συναντήθηκε με την «Χρυσή Αυγή της Κύπρου», όπως χαρακτήρισε το ΕΛΑΜ, ζητώντας του παράλληλα να αποκαλύψει ποια είναι τα δυο επιτελεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Επιτελεία προσέγγισαν την Χρυσή Αυγή της Κύπρου» - Έξαλλος ο Λιλλήκας – Απάντησε το ΕΛΑΜ

Στη συνέχεια πολιτική πίεση θέλησε να ασκήσει το ΑΚΕΛ και το επιτελείο Μαλά διερωτώμενο πολλάκις ποια είναι τα δυο αυτά επιτελεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμμένει το ΑΚΕΛ για τις συναντήσεις συγκεκριμένων επιτελείων με το ΕΛΑΜ: «Ποιοι είναι οι δύο υποψήφιοι που το προσέγγισαν;»

Στις 27/11 μια μέρα μετά την επίμαχη συνέντευξη ο Χρύσης Παντελίδης, επιτελάρχης του Νικόλα Παπαδόπουλου μέσα από το ΡΙΚ ξεκαθάρισε δεν προσέγγισαν ούτε αυτοί το ΕΛΑΜ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτελείο Νικόλα: «Δεν προσεγγίσαμε το ΕΛΑΜ» - Απέφυγε να το σχολιάσει ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ- VIDEO

Στο εν λόγω πάνελ υπήρχε και εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ ο οποίος δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ή ο Χρίστου λέει ψέματα ή ένα από τα επιτελεία – Περίεργη σιωπή από ΔΗΣΥ

Την Πέμπτη 30/12 στην εκπομπή Alpha politics ο Αβέρωφ Νεοφύτου τοποθετήθηκε για πρώτη φορά επί του θέματος υποστηρίζοντας κι αυτός με την σειρά του ότι ούτε το επιτελείο Αναστασιάδη είδε το ΕΛΑΜ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top