ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Εκδηλώσεις στη μνήμη των θυμάτων από τροχαίες συγκρούσεις – Πεζοπορία και πολλές δραστηριότητες

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Εκδηλώσεις στη μνήμη των  θυμάτων από τροχαίες συγκρούσεις – Πεζοπορία και πολλές δραστηριότητες

Η Αστυνομία Κύπρου διοργανώνει εκδηλώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό, την Κυριακή 3/12, στη μνήμη των θυμάτων από τροχαίες συγκρούσεις.

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα μνήμης θυμάτων από τροχαίες συγκρούσεις, το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού σε συνεργασία με το Δήμο Κάτω Πολεμιδιών και το INTERCOLLEGE Λεμεσού, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα Μνήμης Θυμάτων από Τροχαίες Συγκρούσεις 2017, υπό τον τίτλο "ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΡΟΣΕΧΩ!", την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2017 από τις 11π.μ., μέχρι τις 1μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Πολεμιδιών, στην Επαρχία Λεμεσού.

 

Την εκδήλωση στηρίζουν η Κοινοτική Αστυνόμευση Λεμεσού, η Σχολική Εφορεία Κάτω Πολεμιδιών και οι Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού (Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Μαυρίκιος, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA, Ίδρυμα Δρ. Γιώτα Δημητρίου The Dancing Queen Foundation, οι Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού, η Οδική Υπηρεσία Κύπρου (ΟΔ.Υ.ΚΥ.) AUTO ASSISTANCE, και η PSALTIS – ENEOS & COMLINE RALLY TEAM).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες, πρακτική εφαρμογή, προβολές, δοκιμασίες, συντήρηση και έλεγχο οχημάτων, καθώς και πολλές εκπλήξεις!!!

Στη Λευκωσία, η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Παλλουριώτισσας, τις Σχολικές Διευθύνσεις, τους Καθηγητές και τους Μαθητές των Σχολείων και τους Παρατηρητές της Γειτονιάς Καϊμακλίου, διοργανώνουν αύριο Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 11.00π.μ., πεζοπορία στις περιοχές Καϊμακλίου και Παλλουριώτισσας, εις μνήνη των θυμάτων οδικών συγκρούσεων.

Με σύνθημα «Έχω δικαίωμα ασφάλειας στο δρόμο», η εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Η πορεία, ξεκινά από την είσοδο του Λυκείου Παλλουριώτισσας, στην οδό Χριστάκη Χριστοφίδη, Παλλουριώτισσα, Λευκωσία και προσκαλούνται οι πολίτες να συμμετέχουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top