ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι καλύτεροι οιωνοί!

Οι καλύτεροι οιωνοί!

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να δυσκολεύτηκε κόντρα στον Ερμή, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, ενώ στα συν καταγράφεται και η ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου.

Πάντως, λογικά κάποιοι παίκτες θα είχαν έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού τους το μεγάλο ματς της ερχόμενης Τετάρτης (06/12, 21:45) με αντίπαλο την Τότεναμ στην Αγγλία, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ θα πάει με τους καλύτερους οιωνούς και προϋποθέσεις για έναν ακόμη ευρωπαϊκό “άθλο”!

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει να πηγαίνει από το… κακό στο χειρότερο, παραμένοντας για 7ο σερί παιχνίδι στη Μπουντεσλίγκα χωρίς νίκη (1-1 σήμερα με τη Λεβερκούζεν) και μόνο με ‘θαύμα” θα μπορέσει να κερδίσει τη Ρεάλ στο “Μπερναμπέου”!

Εκτός κι αν ο Ζιντάν κατεβάσει τη “Βασίλισσα” μόνο με ρεζέρβες, αλλά και πάλι, αυτή η “προβληματική” Ντόρτμουντ δεν πείθει ότι μπορεί για το διπλό ή ακόμα και για την ισοπαλία.

Η λογική λέει πως ακόμα και η ισοπαλία απέναντι σε μία βαθμολογικά αδιάφορη Τότεναμ, η οποία θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, όπως προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Ποκετίνο, θα είναι αρκετή για τον ΑΠΟΕΛ να εξασφαλίσει την 3η θέση και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ!

Σημειώνουμε ότι για να τερματίσει 3ος ο ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γερμανούς στην τελευταία αγωνιστική, αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί η Ντόρτμουντ. Με ίδιο αποτέλεσμα (πχ. ισοπαλία, νίκη ή ήττα και οι δυο), η κυπριακή ομάδα θα μείνει στην 4η θέση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top