ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ξέρανε» τη Σαμπντόρια η Λάτσιο, πάτησε κορυφή η εκπληκτική Ίντερ! (vids)

«Ξέρανε» τη Σαμπντόρια η Λάτσιο, πάτησε κορυφή η εκπληκτική Ίντερ! (vids)

Τρομερή Λάτσιο, εκπληκτικός Μιλίνκοβιτ-Σάβιτς! Με γκολ και… ασίστ του Σέρβου χαφ, οι «λατσιάλι» έφερε τούμπα τη Σαμπντόρια από το 80’ μέχρι το 90’ και επικράτησαν μέσα στη Γένοβα με 2-1!

Ασυμβίβαστη με την ήττα η Λάτσιο!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ μέσα στην έδρα της εξαιρετικής Σαμπντόρια, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έσωσε τους «λατσιάλι», καθώς ένα δικό του γκολ και μια δική του δημιουργία (που όμως δεν μπορεί τυπικά να πιστωθεί ως ασίστ) έφεραν «τούμπα» το ματς και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 2-1, μένοντας σε απόσταση βολής από την τετράδα.

Όλη η ιστορία του ματς γράφτηκε στο β’ ημίχρονο, όταν από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 56′ ο Ζαπάτα άνοιξε το σκορ για τους Γενοβέζους, όταν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ-κεφαλιά του Κουαλιαρέλα.

Από εκείνο το λεπτό το γήπεδο έγειρε προς την περιοχή των γηπεδούχων, αφού η Λάτσιο ήθελε απεγνωσμένα να μην φύγει με άδεια χέρια από το «Luigi Ferraris». Και όχι μόνο αυτό, αλλά απέδρασε με τρίποντο.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 80′ εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην περιοχή της Σαμπντόρια και με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1, ενώ 10 λεπτά αργότερα δημιούργησε όλη τη φάση για την πλήρη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, με μπαλιά-τρύπα βρήκε τον Ιμόμπιλε, που αρχικά αστόχησε και το ριμπάουντ πήρε ο Καϊσέδο που σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να κάνει την ολική ανατροπή.

 
Επίδειξη δύναμης και τώρα Γιουβέντους για Ίντερ!
 
Μόνη στην κορυφή της Serie A σκαρφάλωσε η Ίντερ. Οι νερατζούρι καθάρισαν 5-0 την Κιέβο στο «Μεάτσα» και θα πάνε με… άλλο αέρα στο ντέρμπι στην έδρα της Γιουβέντους την επόμενη αγωνιστική.
 

Επίδειξη δύναμης και τώρα Γιουβέντους για Ίντερ!

Μόνη στην 1η θέση της Serie A ανέβηκε η Ίντερ. Η ομάδα του Σπαλέτι δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Κιέβο, έφτασε στο 5-0 και θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στην έδρα της Γιουβέντους.

Οι νερατζούρι έδιωξαν το άγχος λίγο μετά το πρώτο 20λεπτο όταν ο Πέρισιτς (23’) εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στην περιοχή των Βερονέζων (23’) κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η δουλειά «καθάρισε» στο 38ο λεπτό με τον «καυτό» Ικάρντι να νικάει τον Σορεντίνο για το 2-0. Το 3-0 έγραψε και πάλι ο Πέρισιτς στο 57’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σκρίνιαρ έγραψε το καρέ (60’).

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πέρισιτς, ο οποίος έκανε το χατ-τρικ στις καθυστερήσεις.

Έτσι, η Ίντερ έφτασε τους 39 βαθμούς και βρίσκεται στο +1 από τη 2η Νάπολι και στο +2 από την Γιουβέντους, την οποία θα αντιμετωπίσει στο Τορίνο το ερχόμενο Σάββατο.

Στα άλλα ματς, η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες χάρη στο 3-0 κόντρα στην Σασουόλο, που δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Αρτέμιο Φράνκι» στο πρώτο ματς του Ιακίνι στο πρωτάθλημα.

Σημαντικό έδαφος για να παραμείνει στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο έχασε η Μπολόνια που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κάλιαρι στο «Νταλ Άρα».

Ανήμπορη Μίλαν: Έχασε τη νίκη από την ουραγό με γκολ του… τερματοφύλακα στο 95’!

Το κατάφερε κι αυτό η Μίλαν! Στο ντεμπούτο του Γκατούζο, οι «ροσονέρι» δέχθηκαν γκολ από τον τερματοφύλακα στο 95’ και έδωσαν στην Μπενεβέντο τον πρώτο της πόντο έπειτα από 14 ματς (2-2)!

Ανήμπορη Μίλαν: Έχασε τη νίκη από την ουραγό με γκολ του… τερματοφύλακα στο 95’! (video)

Τελειωμό δεν έχει το φαρμάκι που κερνάει φέτος τους φίλους της η Μίλαν!

Εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το ρεπερτόριο των αγωνιστικών τους αυτοκτονιών, οι «ροσονέρι» το… τερμάτισαν στο Μπενεβέντο, χάνοντας τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από γκολ του τερματοφύλακα (2-2)!

Απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και μετρούσε 14 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να αποδειχθεί ακόμα πιο αυτοκαταστροφική στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή.

Παρόλο που προηγήθηκε λοιπόν με κοντινή κεφαλιά του Μποναβεντούρα στο 38’, ισοφαρίστηκε με την έναρξη του β’ μέρους (50’), όταν ο Πούσκας πήρε την επαναφορά μετά από απόκρουση του Ντοναρούμα.

Κι εκεί που έδειξε ότι εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσει -με κοντινή κεφαλιά του Κάλινιτς στο 57’ έπειτα από σέντρα του Μποναβεντούρα- το παιχνίδι άρχισε να… μυρίζει ανατροπή.

Πρώτα λοιπόν ο Ρομανιόλι αποβλήθηκε στο 75’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στο οποίο δεν βρήκε καθόλου τον αντίπαλό του.

Και έπειτα από ένα 20λεπτο ασφυκτικής πίεσης των γηπεδούχων, ήρθε ο… τερματοφύλακας Μπρινιόλι στο 95’ να πιάσει μια φοβερή κεφαλιά και μέσα σε αποθέωση να αφήσει στον τόπο τους «ροσονέρι»!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 1/12

Ρόμα-Σπαλ 3-1
(19’ Τζέκο, 32’ Στρούτμαν, 53’ Πελεγκρίνι – 56’ Βιβιάνι)

Νάπολι-Γιουβέντους 0-1
(13’ Ιγκουαΐν)

Σάββατο, 2/12

Τορίνο-Αταλάντα 1-1
(45′ Ενκουλού – 54′ Ίλισιτς)

Κυριακή, 3/12 (16:00)

Μπενεβέντο-Μίλαν 2-2
(50′ Πούσκας, 90’+5’ Μπρινιόλι) – 38′ Μποναβεντούρα, 57’ Κάλινιτς)

Μπολόνια-Κάλιαρι 1-1
(81′ Ντέστρο – 42′ Πέδρο)

Φιορεντίνα-Σασουόλο 3-0
(32′ Σιμεόνε, 42′ Βερετούτ, 71′ Κιέσα)

Ίντερ-Κιέβο 5-0
(23′, 57′, 90+2′ Πέρισιτς, 38′ Ικάρντι, 60′ Σκρίνιαρ)

Σαμπντόρια-Λάτσιο 1-2
(56’ Ζαπάτα – 80’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 90’ Καϊσέδο)

Δευτέρα, 4/12

Κροτόνε-Ουντινέζε (20:00)
Βερόνα-Τζένοα (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (16η)

Σάββατο, 9/12

Κάλιαρι-Σαμπντόρια (19:00)
Γιουβέντους-Ίντερ (21:45)

Κυριακή, 10/12

Κιέβο-Ρόμα (13:30)
Νάπολι-Φιορεντίνα (16:00)
Σπαλ-Βερόνα (16:00)
Ουντινέζε-Μπενεβέντο (16:00)
Σασουόλο-Κροτόνε (19:00)
Μίλαν-Μπολόνια (21:45)

Δευτέρα, 11/12

Τζένοα-Αταλάντα (20:00)
Λάτσιο-Τορίνο (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top