ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δελτίο καιρού: Την Τετάρτη 6/12 αναμένονται τα πρώτα χιόνια στα ορεινά - Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή

Δελτίο καιρού: Την Τετάρτη 6/12 αναμένονται τα πρώτα χιόνια στα ορεινά - Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή

Ψυχρή αέρια µάζα αναµένεται να επηρεάσει παροδικά την περιοχή, την Τετάρτη 6/12 και την Πέµπτη 7/12.

Το απόγευµα της Δευτέρας 4/12, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 5/12, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά µέτριοι, 4 µποφόρ και αργότερα ισχυροί και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, αλλά σύντοµα θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια το απόγευµα, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 6/12, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση, για να κυµανθεί σε χαµηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Την Πέµπτη 7/12 και την Παρασκευή 8/12, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυµανθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top