ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Thetaco γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H Thetaco γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H Thetaco (Traders) Ltd γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας της και παρουσίασε τις νέες παγκόσμιες καινοτομίες από την Dyson, Haverland αλλά και άλλα προιόντα.

Στον κόσμο των ηλεκτρικών σκουπών τα τελευταία χρόνια τα προϊόντα Dyson έχουν τόσο αναπτυχθεί και διαφοροποιηθεί, ώστε πλέον να είναι ταυτόσημα με την πρωτοπορία και την καινοτομία. Έχοντας εφεύρει τη σκούπα χωρίς σακούλα, 1700 μηχανικοί συνεχίζουν καθημερινά να φέρνουν τα προϊόντα Dyson ένα βήμα μπροστά. Άλλωστε όπως ο ίδιος ο James Dyson αναφέρει: «η αποστολή μας είναι απλή: επιλύουμε τα προβλήματα για τα οποία οι άλλοι αδιαφορούν».

 
Στην παρουσία δημοσιογράφων, εκλεκτών καλεσμένων και 300 διανομέων, η αντιπρόσωπος εταιρεία στην Κύπρο Thetaco (Traders) LTD παρουσίασε την Τετάρτη 29/11/17 στο Κτήμα Makenzy τις νέες τεχνολογίες.


Ο James Dyson παρουσίασε την πρώτη χωρίς σακούλια ηλεκτρική σκούπα στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1993. Ήταν το αποτέλεσμα, μετά από 5.127 πρωτότυπα και 15 χρόνια απογοητεύσεων και επιμονής. Σήμερα, συνεχίζει να πρωτοπορεί και σημαντικό μέρος από τον ετήσιο τζίρο της εταιρείας πηγαίνει κάθε χρόνο στην έρευνα και την ανάπτυξη, γεγονός που της εξασφαλίζει πάντα την πρωτοπορία στις νέες τεχνολογίες.


Η παρουσίαση των νέων τεχνολογιών που κυκλοφορούν τώρα στην Κύπρο εστίασε στην νέα ασύρματη σκούπα Dyson V8 Absolute, που με τον επαναστατικό της σχεδιασμό, αλλάζει για πάντα τον τρόπο καθαρίσματος! Με 40 λεπτά συνεχόμενης χρήσης, χωρίς απώλεια απορρόφησης, απαράμιλλη ευελιξία και επιπλέον εξαρτήματα στο κουτί, πλέον ο καθαρισμός γίνεται παντού και όχι μόνο στα δάπεδα! Χωρίς καλώδιο, χωρίς κόπο!

 


Άλλη μια μεγάλη καινοτομία που παρουσιάστηκε ήταν το Dyson Supersonic™, ο επαναστατικός στεγνωτήρας μαλλιών από την Dyson. Σύμφωνα με τον James Dyson, οι συμβατικοί στεγνωτήρες μαλλιών είναι ογκώδης, αναποτελεσματικοί και βλάπτουν τα μαλλιά. Έτσι προκάλεσε τους μηχανικούς της Dyson, να κατανοήσουν την θεωρία αυτή και να σχεδιάσουν τον δικό τους στεγνωτήρα που θα προστάτευε τα μαλλιά και θα έλυνε αυτά τα προβλήματα. Ο στεγνωτήρας Dyson Supersonic™ αφού έχει τεσταριστεί σε διαφορετικούς τύπους μαλλιών, μετά από χρόνια μελέτης διατίθεται και στην κυπριακή αγορά. Τροφοδοτείται από το ψηφιακό μοτέρ Dyson V9, είναι πιο μικρός, πιο ελαφρύς, πιο αποτελεσματικός και 8 φορές πιο γρήγορος από άλλους στεγνωτήρες μαλλιών.


Ήδη οι νέες αυτές τεχνολογίες που έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό έχουν παγκόσμια ηγετική θέση και αναμένεται και στην Κύπρο σημαντική αύξηση της αγοράς, αφού ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στις νέες τεχνολογίες που ευκολύνουν αφάνταστα τη ζωή μας!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top