ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: :Eκαψαν νεκρή αγελάδα μέσα στην θάλασσα μαζί με σωρούς από μπάζα – Πυρίλλης: «Λειτούργησαν λανθασμένα οι υπάλληλοι του Δήμου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: :Eκαψαν νεκρή αγελάδα μέσα στην  θάλασσα μαζί με σωρούς από μπάζα – Πυρίλλης: «Λειτούργησαν λανθασμένα οι υπάλληλοι του Δήμου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έντονο προβληματισμό και αναστάτωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο και απεικονίζουν μια νεκρή αγελάδα που έχει καεί στην θαλάσσια περιοχή Παραλιμνίου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής από τις 19 Νοεμβρίου υπήρχε νεκρή αγελάδα στην θάλασσά και οι υπάλληλοι του Δήμου προχωρήσαν στην καύση της μαζί με σωρό από μπάζα και ελαστικά.

Κάτοικος της περιοχής δημοσιεύει φωτογραφίες και αναφέρει συγκεκριμένα:  «Τα συγχαρητήριά μου στο ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ. 19 Νοεμβρίου υπήρχε νεκρή αγελάδα στη θάλασσα, κόλπος ΛΕΥΚΟΛΛΑ (ξενοδοχείο CORALLI). Οι υπαλλήλοι του Δήμου είχαν τη φαεινή ιδέα να κάψουν την αγελάδα στη θάλασσα με λάστιχα αυτοκινήτου, ξύλα κλπ. Κατά τα άλλα σας πληρώνουμε για καθαριότητα. Ο επαγγελματισμός σε όλο του το μεγαλείο».

 

ΤοThemaOnline επικοινώνησε με Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη, ο οποίος μας ανέφερε  πως για το όλο συμβάν έχει διατάξει πειθαρχική έρευνα: «Δυστυχώς οι υπάλληλοι του Δήμου, λειτούργησαν λανθασμένα για να επιλύσουν το πρόβλημα. Η νεκρή αγελάδα βρισκόταν σε αποσύνθεση με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να μην μπορούν να την μετακινήσουν. Φυσικά, δεν έπρεπε να την κάψουν μαζί με ελαστικά και μπάζα. Κακώς λειτουργήσαν με αυτό τον τρόπο».

Μεταξύ άλλων ο κ.Πυριλλής μας ανέφερε πως την συγκεκριμένη ημέρα είχαν ξεβραστεί στην περιοχή άλλες 4-5 νέκρες αγελάδες. «Όταν υπάρχει θαλασσοταραχή δυστυχώς η θαλλασα ξεφράζει ότι πετάνε τα πλοία, αναμεσά τους και διάφορα ζώα» είπε.

Φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top