ΠΑΡΑ-THEMA

Ο πιο «αδικημένος» παίκτης του Απόλλωνα - Τα περιθώρια στενεύουν

Ο πιο «αδικημένος» παίκτης του Απόλλωνα - Τα περιθώρια στενεύουν

Ανήκει από τον Ιούνιο στην οικογένεια του Απόλλωνα ωστόσο αν και έχουμε περάσει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ακόμα δεν έχει καταφέρει να παίξει όσο βέβαια ο ίδιος θα ήθελε.

 

Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηβασίλη τον 27χρονο (πλέον) μεσοεπιθετικό των κυπελλούχων Κύπρου που μετά από αγωνιστικές στον φετινό μαραθώνιο μετρά μόλις 19 λεπτά συμμετοχής.

 Δυστυχώς για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή το πλούσιο ρόστερ που διαθέτει ο Απόλλωνας τον έχει αφήσει προς το παρόν στο περιθώριο κάτι βέβαια που δεν αρέσει σε κανένα επαγγελματία παίκτη.

 Άλλωστε ο ίδιος δήλωνε τον Ιούνιο, όταν και έκλεισε στην ομάδα της Λεμεσού, πως είναι η ευκαιρία του ώστε να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και να κερδίσει τίτλους δηλώνοντας πως «ο Απόλλωνας είναι ευκαιρία ζωής».

 Αυτή η ευκαιρία ζωής λοιπόν πρέπει να περιμένει κι άλλο και ο ποδοσφαιριστής να οπλιστεί ξανά με υπομονή, αφού για δεύτερη φορά στην καριέρα του εντάσσεται σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, χωρίς να πάρει τις ανάλογες ευκαιρίες.

 Όπως πληροφορούμαστε ο Χατζηβασίλης δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και περιμένει να πάρει και αυτός χρόνο συμμετοχής ώστε να δικαιώσει όλους αυτούς που τον πίστεψαν και τον έφεραν στην ομάδα.

Δεν είναι πλέον "υποσχόμενο ταλέντο" ο Γιάννης και σίγουρα στα 27 του θα περίμενε να βρισκόταν με πολύ περισσότερα λεπτά και φυσικά γκολ. Τα χρονικά περιθώρια για να μην την "πάθει" όπως άλλοι Κύπριοι που μέχρι τα...30 ήταν ταλέντα στενεύουν.

 

Στ. Σ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top