ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δηλώσεις Διευθυντή Μετεωρολογικής στο ThemaOnline - Μέχρι πού θα φτάσει το χιόνι - «Στα 6 εκατοστά - Χαλαζόπτωση και παγετός σε πολλές περιοχές»

Δηλώσεις Διευθυντή Μετεωρολογικής στο ThemaOnline - Μέχρι πού θα φτάσει το χιόνι - «Στα 6 εκατοστά - Χαλαζόπτωση και παγετός σε πολλές περιοχές»

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κλεάνθης Νικολαΐδης μας είπε ότι υπήρξαν αναφορές για χαλαζόπτωση ακόμη και σε περιοχές της περιοχές Λευκωσίας όπως ο Αρχάγγελος και η Αγλαντζιά ενώ χαλαζόπτωση παρουσιάστηκε και στην Πόλη Χρυσοχούς.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Όπως μας δήλωσε ο κ. Νικολαΐδης το ύψος του χιονιού έφτανε τα 6 εκατοστά στις 11 το πρωί της Τετάρτης (6/12) ενώ τα ίδια καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα ελαφρά χιονόπτωση θα σημειωθεί σε περιοχές με μεγαλύτερο από 1400 μέτρα υψόμετρο.

Παγετός κατά της νυχτερινές ώρες θα σημειωθεί σε περιοχές από την Κακοπετριά (υψόμετρο 647 μέτρα) και πάνω, αλλά πιθανόν παγετός να παρουσιασθεί σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Για τις επόμενες ημέρες όπως μας είπε ο Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ο καιρός θα είναι αίθριος με σχετική άνοδο της θερμοκρασίας που θα φθάσει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

*Στην κύρια φωτογραφία, παρουσιάζουμε στιγμιότυπο από την οροσειρά του Τροόδους. Η φωτογραφία λήφθηκε το πρωί της Τετάρτης (06/12) στα περίχωρα της Λευκωσίας. Στις φωτογραφίες κάτω, εικόνες από το χιονοδρομικό κέντρο Τροόδους (06/12).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top