ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλή «βόμβα» από Μαρινάκη!

Διπλή «βόμβα» από Μαρινάκη!

Ναι σε γκολτζήδες εξτρέμ, όχι σε αργούς χαφ… Αυτή είναι η «συνταγή» πάνω στην οποία θέλει να δημιουργήσει τον δικό του Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής από εδώ και πέρα, λίγες ώρες μετά το φινάλε των φετινών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της πειραϊκής ομάδας με μια ακόμα ήττα (2-0 από Γιουβέντους στο Φάληρο).

Πάνω σε αυτό το… δόγμα πρόκειται να γίνουν οι όποιες μεταγραφές του χειμώνα και με το αυτό το σκεπτικό θα κοιτάξει να ενισχυθεί η ομάδα του Πειραιά. Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε ο Ελληνας τεχνικός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην πιο πρόσφατη επίσκεψη του «αφεντικού» των Ερυθρολεύκων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μοιάζει δεδομένο ότι από τη διοίκηση θα επιχειρήσουν να του κάνουν κάποια «χατίρια», με παίκτες της αρεσκείας του και τους οποίους εκείνος θα κρίνει κατάλληλους, ώστε να βοηθήσουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Όπως έχει διαφανεί, πρωταρχικός στόχος του 57χρονου προπονητή είναι η απόκτηση ενός γκολτζή εξτρέμ, που να πατάει με άνεση περιοχή και να απειλεί την αντίπαλη εστία.
Τέτοιον παίκτη δεν έχει ο Ολυμπιακός και θα δώσει μάχη να τον βρει. Είναι χαρακτηριστικό ότι η προσφορά σε γκολ και ασίστ μέχρι τώρα των Πάρντο (4 τέρματα, αλλά σκόραρε μόνο στα δύο από τα 19 ματς που έχει παίξει), Μάριν (3 γκολ σε 19 συμμετοχές), Σεμπά (μία ασίστ, κανένα γκολ σε 17 ματς), κρίνεται πάρα πολύ φτωχή, ενώ απογοητευτική ήταν εκείνη του Καρσελά (16 ματς με 1 γκολ-μία ασίστ), που ήδη αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα.

Οπως φάνηκε και κόντρα στη Γιουβέντους, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να απειλήσει σοβαρά με τους εξτρέμ του, που δεν πατάνε περιοχή και δεν… τρομάζουν τον αντίπαλο. Γι’ αυτό και αναζητείται άμεσα λύση στο πρόβλημα αυτό, με την έλευση ενός παίκτη για τα φτερά που θα έχει εύκολο το γκολ.

Παράλληλα, αναζητείται και ένας γρήγορος χαφ, που θα δώσει ταχύτητα στην αργή μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Οι Ρομαό και Ταχτσίδης μπορεί να έχουν «δέσει» ως δίδυμο, όμως είναι βαριά σκαριά και δεν… καλπάζουν στο γήπεδο.

Ο Τάκης Λεμονής βλέπει ότι δεν μπορούν να του δώσουν λύση στο πρόβλημα αυτό ούτε ο Οφόε με τον Ζιλέ, που επίσης είναι αργοί, αλλά ασφαλώς ούτε και ο Ζντιέλαρ. Γι’ αυτό άλλωστε ο νεαρός Σέρβος «καρατομήθηκε», ενώ αν δεν είχε παίξει φέτος με τη Ναντ θα είχε μάλλον ήδη την ίδια τύχη και ο Ζιλέ…

Ετσι, όπως όλα δείχνουν, οι Ερυθρόλευκοι θα αναζητήσουν στην αγορά έναν γρήγορο παίκτη, που θα μπορεί και παιχνίδι να «φτιάξει», αλλά και να βοηθήσει ώστε να βελτιωθούν τα τρεξίματα της ομάδας, καθώς και οι ρυθμοί μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο.

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top