LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο Λούρας μιλώντας για την αδελφή του που τυφλώθηκε και «έφυγε» νωρίς – Η πικρία στον πατέρα του που δεν νοιάστηκε για την Νικούλα του– VIDEO

Συγκλονίζει ο Λούρας μιλώντας για την αδελφή του που τυφλώθηκε και «έφυγε» νωρίς –  Η πικρία στον πατέρα του που δεν νοιάστηκε για την Νικούλα του– VIDEO

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή συγκλόνισε αποκαλύπτοντας τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την πικρία που είχε για τους γονείς του αλλά και τον θάνατο της αδελφής του.

Ο Σταύρος Λούρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» του ΡΙΚ πως είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς οι γονείς του είχαν χωρίσει και δεν νοιάζονταν για εκείνον.

Περιέγραψε τις στιγμές που τελείωνε την προπόνηση ποδοσφαίρου και δεν είχε φαγητό για να φάει. 

Οι γονείς του ποτέ δεν χάρηκαν που έγινε ηθοποιός και ποτέ δεν ένιωσαν περήφανοι για τα όσα πέτυχε στην ζωή του. 

Ωστόσο ο ίδιος ποτέ δεν ένιωσε θυμό γι αυτούς.

 

Η μόνη πικρία από τον πατέρα του είναι ότι δεν νοιάστηκε για την μικρή του αδελφή η οποία ήταν τυφλή και έπασχε από καρκίνο. «Η αδελφή μου ήταν πολύ ταλαντούχα αλλά έχασε το φως της νωρίς. Χτυπήθηκε από την κακιά αρρώστια νωρίς και της γέμιζα τα κενά που της άφηναν οι καλλιτεχνικές της παρορμήσεις. Της έλεγα "Νικούλλα μου άκουσε με σε αυτό που θα κάνω" και της έβγαζα ρόλους. Καμιά φορά έγραφα κανένα διαφημιστικό κειμενάκι και πηγαίναμε στο στούντιο για να κάνει εκφώνηση δήθεν. Έτσι για να γεμίσει η ζωή της. Ήταν άτυχο παιδί», είπε ο ηθοποιός για την αδερφή του.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top