ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμο το πλάνο… με αρκετά ερωτηματικά!

Έτοιμο το πλάνο… με αρκετά ερωτηματικά!

Στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής διοργάνωσης ο ΑΠΟΕΛ θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι.

Το θετικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θα επιδιώξει με κάθε τρόπο κόντρα στην πανίσχυρη Τότεναμ του Ποκετίνο μέσα στο επιβλητικό Γουέμπλεϊ για να έχει ελπίδες πρόκρισης στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Λίγο πριν τα μεσάνυκτα και όταν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά στον αγώνα θα γνωρίζουμε εάν οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν άλλη μια ποδοσφαιρική υπέρβαση.

Η πίστη υπάρχει, η δίψα για διάκριση παραμένει και θα πρέπει μέσα από την συνολική αγωνιστική παρουσία των πρωταθλητών μας για να μπορέσουν να κάνουν το ακατόρθωτο.

Στο παρελθόν έδειξαν πως ακόμα και τα ακατόρθωτα γίνονται κατορθωτά φτάνει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι απέναντι σε τέτοιες ομάδες μεγαθήρια.

Έτοιμο το πλάνο Δώνη…

Ήδη το πλάνο έχει ετοιμαστεί, ο Γιώργος Δώνης έκανε όλα όσα θεωρεί σωστά στις προπονήσεις για να προετοιμάσει την ομάδα του και μένει να δούμε στην πράξη αν όλα έχει σχεδιάσει λειτουργήσουν σωστά.

Η τακτική που θα ακολουθήσει είναι το ένα σημαντικό κομμάτι όμως θα πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα από τους παίκτες του και παράλληλα να κάνουν ένα παιχνίδι χωρίς λάθη.

Η διπλή αμυντική ζώνη είναι δεδομένη ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στην 11άδα πέραν από αυτή του Καρλάο ο οποίος θα μείνει εκτός και την θέση του θα πάρει ο Μερκής.

Αποφασίζει για Σαλάι και Αλωνεύτη

Ο Πέρεζ θα είναι στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Ρουέδα, Βούρος και Μερκής με τους Αντωνίου (παίζει να δούμε Σαλάι) και Λάγο να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας έχοντας ρόλο να καλύπτουν και τα άκρα της επίθεσης.

Μπροστά τους θα αγωνιστούν Μοράις σε ρόλο καθαρού ανασταλτικού μέσου, Βινίσιους και Ζαχίντ θα έχουν ένα πιο διαφορετικό ρόλο δηλαδή να καλύπτουν χώρους στην μεσαία γραμμή ενώ ο Εμπεσίλιο θα επωμιστεί τον ρόλο της οργάνωσης του παιχνίδιού του ΑΠΟΕΛ, ενώ μοναδικός πρωθημένος θα είναι ο Ποτέ.

Δεν αποκλείεται με βάση το πλάνο του Δώνη να δούμε 11άδα με Αλωνεύτη στην θέση του Λάγο με τον Βινίσιους και Ζαχίντ να δίνουν βοήθειες στα άκρα όταν ο ΑΠΟΕΛ αμύνεται.

Υπάρχει δε και το σενάριο να μείνει εκτός 11άδας ο Ζαχίντ και την θέση του να πάρει ο Αλωνεύτης αφού ο Νορβηγός αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι έτοιμος.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διερεύνηση, κατασχέσεις και οργανωμένο έγκλημα – Ο επικίνδυνος κόσμος των ναρκωτικών μέσα από υποθέσεις της ΥΚΑΝ

Ημέρα του Πατέρα: Προτάσεις για δώρα στον πρώτο μας σούπερ-ήρωα - Από βιβλία μέχρι προϊόντα τεχνολογίας και κοσμήματα

Ταξιδεύεις και θες να μάθεις τα δικαιώματά σου; - Ξεκινά ενημερωτική εκστρατεία στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Είναι έτοιμο! Δείτε το παραμυθένιο δωμάτιο της κόρης τους - Φωτογραφίες

«Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της – Όσα κατέδειξε

Θλίψη στην Ελλάδα: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς πρώην βουλευτής



Επιχειρούν δέκα εναέρια μέσα για την πυρκαγιά στον Φαρμακά - Στήθηκε προωθημένο κέντρο ελέγχου –Δείτε φωτογραφία

Επιχειρούν δέκα εναέρια μέσα για την πυρκαγιά στον Φαρμακά - Στήθηκε προωθημένο κέντρο ελέγχου –Δείτε φωτογραφία

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε αυτή τη φορά σε περιοχή μεταξύ των Κοινοτήτων Φικάρδου και Φαρμακά, ενώ ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Ίκαρος ΙΙ», όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top