ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα λένε με τον οικονομικό διευθυντή (όλες οι εξελίξεις)

Τα λένε με τον οικονομικό διευθυντή (όλες οι εξελίξεις)

Συνεχίζονται οι επαφές της Νέας Σαλαμίνας με τους Καναδοάγγλους επενδυτές χωρίς όμως να βγαίνουν πολλά προς τα έξω τη δεδομένη στιγμή. Άλλωστε οι διοικούντες δεν θέλουν να γεμίσουν τον κόσμο με υπεραισιοδοξία και στο τέλος αν κάτι στραβώσει να πέσουν από τα σύννεφα για μία ακόμη φορά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις. Τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στην Κύπρο διευθυντής της εταιρείας και έγιναν επαφές σε καλό κλίμα. Προφορικά έγιναν κάποιες συμφωνίες ανάμεσα στις δυο πλευρές και πλέον απομένει το οικονομικό σκέλος που είναι και το πλέον σημαντικό.

Σήμερα (7/12) φθάνει στην Κύπρο ο οικονομικός διευθυντής της συγκεκριμένης εταιρείας και αύριο (8/12) θα γίνει συνάντηση όπου θα πέσουν στο τραπέζι το οικονομικό σκέλος της όλης συμφωνίας. Εκ πρώτης φαίνεται να είναι θετικές οι ενδείξεις, όμως οι επαφές των επόμενων 48ωρων αναμένεται να είναι καθοριστικές για το αν θα προχωρήσουν τα πράγματα.

Όταν αναχωρήσει από την Κύπρο ο οικονομικός διευθυντή της εταιρείας θα παρθεί η τελική απόφαση από τους Καναδοάγγλους. Αν όλα πάνε καλά και διαμορφωθεί το πλαίσιο της συμφωνίας οι δυο πλευρές θα προχωρήσουν στα συμβόλαια.

Το τεχνικό θέμα έχει συζητηθεί και πλέον απομένει το οικονομικό. Οι οριστικές εξελίξεις θα προκύψουν αρχές την ερχόμενης βδομάδας και γι’ αυτό οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας καλό είναι να κάνουν μερικές ακόμη μέρες υπομονή…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top