ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειμωνιάτικο το σκηνικό - Στους -2 βαθμούς - Διαβάστε την πρόβλεψη

Χειμωνιάτικο το σκηνικό - Στους -2 βαθμούς - Διαβάστε την πρόβλεψη

Την Παρασκευή (8/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την νύχτα της Παρασκευής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 6 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στους πλην δύο βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με συννεφιά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο αλλά στα ορεινά άνοδο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top