ΚΥΠΡΟΣ: Όταν βαριέσαι να ντυθείς αλλά πρέπει να πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όταν βαριέσαι να ντυθείς αλλά πρέπει να πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ίδια στιγμή που το πρότυπο του Κύπριου (cypriot) σύμφωνα με την Google είναι ένας τύπος με μεγάλο μουστάκι, τελαντωτή και μια μπύρα πάνω στο τραπέζι, φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσοθν ένα καινούργιο, βελτιωμένο, πρότυπο.

Σίγουρα όλοι βρεθήκαμε σε αντίστοιχο θέαμα. Ο λόγος είναι ότι ακόμα στην Κύπρο υπάρχουν τα μαγαζάκια της γειτονιάς, άρα δεν χρειάζεται να φορέσουμε τα ενδεικνυόμενα ρούχα για να πάμε να παραλάβουμε το φαγητό.

Ο τύπος στην φωτογραφία, την οποία δημοσιεύει η διαδικτυακή ομάδα I Love Cyprus PE χωρίς περεταίρω σχόλια, μάλλον βρέθηκε σε μια αντίστοιχη περίπτωση όπου έπρεπε να πάει άμεσα να παραλάβει τα σουβλάκια (ή τον γύρο) και είπε «γιατί δεν πάω έτσι όπως είμαι;».

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE