ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΟΝΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ: Οι τελευταίες στιγμές πριν χάσει τη ζωή του – «Ήταν φαφλατάς…»

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΟΝΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ: Οι τελευταίες στιγμές πριν χάσει τη ζωή του – «Ήταν φαφλατάς…»

Οι στιγμές της νύχτας της 7ης Δεκεμβρίου (2016) όταν ο Ανδρέας Στυλιανού άλλως «Αμερικάνος» έχανε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βαλεντίνος Στυλιανού, «ζωντάνεψαν» στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού την Παρασκευή (08/12).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ο Ευστάθιος Νικολάου που κλήθηκε να καταθέσει από την κατηγορούσα αρχή, κατά την εξέτασή του ανέφερε ότι τη νύχτα που πέθανε ο «Αμερικάνος» μιλούσε με τον κατηγορούμενο Βαλεντίνο Στυλιανού τηλεφωνικώς.

Όπως είπε, άκουσε 3-4 κρότους που ομοίαζαν με πυροβολισμούς και μετά έναν θόρυβο, «σαν να έππεσεν το κινητό του Βαλεντίνου», όπως είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι μετά από αυτό έχασε επικοινωνία.

Εξήγησε ότι ακολούθησαν προσπάθειες για να επικοινωνήσει πάλι με τον Βαλεντίνο και όταν αυτός του απάντησε του είπε πως «ο Αμερικάνος εν σοβαρά, έρκεται Αστυνομία». Συμπλήρωσε πως ο Βαλεντίνος Στυλιανού ακουγόταν φανερά επηρεασμένος ψυχολογικά.

Ο Ευστάθιος Νικολάου, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα είπε πως ο «Αμερικάνος» ήταν καλό παιδί, αλλά ξέφευγε όταν κατανάλωνε αλκοόλ. Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «ήταν φαφλατάς, τζιαί έλεε πράματα που μετά δεν τα έκανε». Με απλά λόγια, σκιαγραφούσε τον χαρακτήρα του θύματος σε μια προσπάθεια της κατηγορούσας αρχής να καταδείξει ότι το θύμα δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον κατηγορούμενο Βαλεντίνο Στυλιανού.


Στη συνέχεια κατέθεσε αστυφύλακας ως μάρτυρας κατηγορίας. Ο τελευταίος διαμένει κοντά στο σπίτι του Βαλεντίνου, όπου είχε σημειωθεί η μοιραία σύγκρουση.

Είπε πως όταν άκουσε κρότους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς, έσπευσε στο σπίτι του Βαλεντίνου για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει. Τότε είδε τον κατηγορούμενο να τρέχει προς το σπίτι όπου διέμενε και να φωνάζει στους οικείους του να μπουν μέσα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top