ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΟΚ ΣΤΟ ΡΙΚ – «Έκανε θεραπεία με Botox και έχει χάσει την όρασή της» - VIDΕΟ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΟΚ ΣΤΟ ΡΙΚ – «Έκανε θεραπεία με Botox και έχει χάσει την όρασή της» - VIDΕΟ

Μαρτυρία που συγκλονίζει στην τηλεοπτική εκπομπή «Από Μέρα Σε Μέρα» του ΡΙΚ1 και προβληματίζει.

Συγκεκριμένα, κοπέλα που μίλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, είπε ότι η ξαδέλφη της έχασε την όρασή της μετά από θεραπεία με Botox που έκανε πρόσφατα.

Μετά από ερωτήματα που της έθεσε η Κατερίνα Μηλιώτη, η εν λόγω κοπέλα η οποία προέβη στην δημόσια καταγγελία, διευκρίνισε ότι η θεραπεία με Botox έγινε σε ινστιτούτο αισθητικής από γιατρό που έρχεται από το εξωτερικό (σ.σ. Ελλαδίτης σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Μηλιώτη).

Πρόσθεσε, ότι η ξαδέλφη της σκέφτεται να κινηθεί νομικά. Να σημειωθεί, πάντως, πως αν και η μαρτυρία κάνει λόγο για απώλεια όρασης, εντούτοις το τιτλάκι που συνόδευε την μαρτυρία, αναφέρει ότι «παρολίγον να χάσει την όρασή της».

Πάντως, δεν δόθηκαν περισσότερα στοιχεία, καθώς όπως εξήγησε η Κατερίνα Μηλιώτη, η μαρτυρία βγήκε στον αέρα υπό την προϋπόθεση να μην υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες που δυνατόν να δώσουν ενδείξεις για την παθούσα.

Οι φιλοξενούμενοι στην εκπομπή που κλήθηκαν να σχολιάσουν το φαινόμενο, είπαν ότι πολλοί γιατροί κάνουν τις εν λόγω θεραπείες χρησιμοποιώντας αραιωμένα σκευάσματα και παρόλο που η ένεση γίνεται μακριά από το μάτι «υπάρχει μεγαλύτερη διάχυση». Έκαναν λόγο ακόμη και για κακής ποιότητας σκευάσματα που χρησιμοποιούνται, ενώ στην εκπομπή αναφέρθηκε και ότι «υπάρχουν φάρμακα με τουρκικούς χαρακτήρες».

Δείτε το VIDEO:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top