ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να γίνει η δεύτερη ομάδα που θα «σπάσει» την έδρα του Ολυμπιακού, έτσι θα «πιάσει» κορυφή!

Να γίνει η δεύτερη ομάδα που θα «σπάσει» την έδρα του Ολυμπιακού, έτσι θα «πιάσει» κορυφή!

Η ΑΕΚ Λάρνακας ταξιδεύει στη Λευκωσία για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής, εκεί όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό που τη φετινή αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στα μεγάλα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου μας.

Επιμέλεια κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου

Το σύνολο του Ιμανόλ Ιδιάκεθ πρέπει να προσέξει για να μην την «πατήσει», μέσα στο «Μακάρειο» όπως οι περισσότεροι που πέρασαν φέτος από εκεί. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός μετρά μονάχα μία ήττα στην έδρα του, απέναντι στην Αλκή η οποία θριάμβευσε με 3-0.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (περισσότερα ΕΔΩ) με τον Τρουγιόλς να μην παίζει από την αρχή, ενώ αγωνία υπάρχει εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Λαρνακείς δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Μοϊσόφ, αλλά και στον τραυματία Χέφελ, που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή, εκεί που υπάρχει η δημιουργία.

Το 4-2-3-1 κερδίζει «έδαφος» έναντι του 3-5-2 με το οποίο έχουμε συνηθίσει την ΑΕΚ ειδικότερα σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια. Άρα, ίσως ξεκινήσουν οι εξής κόντρα στους «νεοφώτιστους»: Χουάν Πάμπλο κάτω από τα δοκάρια, Νέλσον δεξιά, Αντωνιάδης στα αριστερά, ενώ οι Καταλά – Μουρίγιο θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, στην περίπτωση που μείνει στον πάγκο ο Λαρένα για να πάρει ανάσες, τότε οι Λαμπάν και Κάσες θα είναι το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Τομάς πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Στα εξτρέμ λογικά θα έχουμε τους Τρισκόφσκι – Τέτε, ενώ η κορυφή είναι «καπαρωμένη» εδώ και πολλές εβδομάδες από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Φλοριάν Τολεμές.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που ανταμώθηκαν οι δύο σύλλογοι στη Λευκωσία, ήταν το 2013 για το θεσμό του κυπέλλου. Τότε, το σκορ ήταν 3-3, με τον Τόμας να σκοράρει ένα από τα τέρματα της ΑΕΚ που είχε περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου πέρασε το Παραλίμνι και εν συνεχεία αποκλείστηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού στους «4».

Οι δευτεραθλητές θα συναντήσουν «κλειστή» άμυνα, και ένα γρήγορο τέρμα θα λύσει τα πόδια των παικτών, οι οποίοι έχουν στόχο το τρίποντο που θα τους… επαναφέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που τώρα κατέχει η Ανόρθωση Αμμοχώστου με ένα ματς περισσότερο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχει η Πυροσβεστική: Νέα πυρκαγιά στην Πάφο – Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Ανάγια

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Εκσυγχρονισμός των ΣΥΟΠ και υλοποίηση των μέτρων για Τουρκοκύπριους στο τραπέζι του Υπουργικού

Εκσυγχρονισμός των ΣΥΟΠ και υλοποίηση των μέτρων για Τουρκοκύπριους στο τραπέζι του Υπουργικού

Αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top