ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους…»

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους…»

Ο Χρύσης Μιχαήλ στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε, έμεινε ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κύπριος τεχνικός

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μια ομάδα η οποία βρίσκεται δικαιωματικά σε αυτή τη θέση. Νομίζω ότι προσεγγίσαμε πολύ σωστά το παιχνίδι τακτικά. Προηγηθήκαμε όμως μετά μέτρησε η εμπειρία και η ποιότητα. Το χρονικό σημείο στο οποίο ισοφάρισε η ΑΕΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ μας πίεσε, κατάφερε να προηγηθεί. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, θέλαμε να δημιουργήσουμε όμως δεν ήταν εύκολο. Η προσπάθεια η οποία έκαναν σήμερα τα παιδιά ήταν πελώρια. Οι δικοί μου οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και για αυτή την προσπάθεια ίσως να δικαιούνταν κάτι περισσότερο. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο.

Ελπίζω ότι στη συνέχεια θα είναι περισσότερος ο κόσμος. Οι παίκτες χρειάζονται τον κόσμο στο γήπεδο. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Είμαστε θέσεις πάνω από τις ομάδες που οδηγούν στην 2η κατηγορία και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top