ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα… νέα τρεχάματα για Ομόνοια!

Και τώρα… νέα τρεχάματα για Ομόνοια!

Η αρνητική εξέλιξη με τον Ντιρκ Σούστερ βάζει τα δύο πόδια της «πράσινης» Διοίκησης σε ένα παπούτσι και την αναγκάζει να τρέξει ακόμη περισσότερο το φλέγον θέμα που δεν είναι άλλο από την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου.

Ο Γερμανός τεχνικός ήταν μια «ανάσα» από το «τριφύλλι» όμως η Ντάρμστατ φαίνεται ότι έκανε την «κακή» δουλειά στην Ομόνοια, με τους «πράσινους» τώρα να τρέχουν να ψάχνουν προπονητή μέσα από τις εναλλακτικές λύσεις που είχαν στα υπόψη τους.

Στην Ομόνοια πάντως ήθελαν να έχουν τον νέο κόουτς στην Κύπρο μέχρι την Δευτέρα (11/12) για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ ιδίοις όμμασι όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει εφικτό με την τροπή που πήρε το όλο θέμα με Σούστερ.

Πάντως μέχρι αύριο (11/12) η Διοίκηση της Ομόνοιας και να τρέξει γρήγορα το θέμα για το νέο αφεντικό στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι αρκετά δύσκολο (μέχρι ακατόρθωτο) να προλάβει να βρεί, να  συμφωνήσει και να φέρει στην Κύπρο προπονητή ο οποίος θα δει αγωνιζόμενη και την ομάδα του.

Έτσι με τα πιο δεδομένα παίρνει η παράταση στην αγωνία στο «πράσινο» στρατόπεδο όσον αφορά τα νέα για τον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδουλού, με του Διοικούντες να θέλουν να κλείσουν το κεφάλαιο προπονητή όσον πιο σύντομα γίνεται και χωρίς να χάνουν άλλο χρόνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top