ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαδεύουν την όγδοη νίκη τους! Περιμένουν άλλη Ομόνοια… (γράφημα ενδεκάδας)

Σημαδεύουν την όγδοη νίκη τους! Περιμένουν άλλη Ομόνοια… (γράφημα ενδεκάδας)

Είναι δεδομένο ότι θα βρουν μπροστά τους άλλη Ομόνοια. Καμία σχέση δεν θα έχει, μ’ αυτήν που είχε στον πάγκο τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Για ένα σωρό λόγους. Γι’ αυτό και στον Απόλλωνα θα κατέβουν στο γήπεδο με σκοπό να επιβάλουν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα. Το κλειδί θα είναι να πετύχουν γρήγορο γκολ, όπως έγινε στα πλείστα προηγούμενα τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Είναι ντέρμπι το παιχνίδι, ψυχολογικά λειτουργεί θετικά στο μυαλό των παιχτών, ότι τα τελευταία 3 χρόνια στις πλείστες επισκέψεις της στο ΓΣΠ η ομάδα κατάφερε να νικήσει την Ομόνοια.

Οι κυανόλευκοι σημαδεύουν την όγδοη φετινή νίκη τους. Έχουν και το… έξτρα κίνητρο να κερδίσουν για πρώτη φορά σε ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα. Στα προηγούμενα τρία έφεραν ισάριθμες ισοπαλίες, με το ίδιο σκορ 1-1. Με ΑΕΛ, με Ανόρθωση και με ΑΕΚ. Η τέταρτη τους ισοπαλία, είναι με το ίδιο σκορ, ήταν στην πρεμιέρα τους με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο Στάδιο.

Οι τραυματίες Μάγκλιτσα και Αγγελή είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Οι βασικοί παίχτες που ξεκουράστηκαν με την Έβερτον θα επανέλθουν. Ο Βάλε θα είναι στο τέρμα. Ο Ζοάο Πέδρο δεξιά.

Με την Έβερτον έπαιξε ο Ζάντερ αριστερός μπακ, παίζει το σενάριο να διατηρηθεί, αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Βασιλείου. Κεντρικοί μπακ θα είναι οι Ρομπέρζ και Γιούστε (ο Ισπανός ξεκουράστηκε την Πέμπτη). Την τριάδα στη μεσαία γραμμή, πιθανότατα θα την αποτελέσουν οι Σακέτι, Άλεφ και Άλεξ Ντα Σίλβα.

Για την μπροστινή γραμμή, θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει σε ρόλο δεξιού εξτρέμ ο Αντόνιο Γιάκολις. Αριστερά μάλλον θα διατηρηθεί ο Παπουλής. Για την θέση του σέντερ φορ… βλέπουμε προβάδισμα του Ζελάγια έναντι του Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος ήταν ο φουνταριστός της ομάδας την Πέμπτη με τους Άγγλους

Είναι λίγο δύσκολη η ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι. Ξεκινά στις 17:30. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για πολλούς οπαδούς να μην μπορούν να βρεθούν στο ΓΣΠ. Παρόλα αυτά, ίσως βρεθούν περίπου χίλιοι Απολλωνίστες στο βόρειο πέταλο του γηπέδου. Οι οργανωμένοι οπαδοί θα πάνε κανονικά, από τη στιγμή που η Ομόνοια δεν εφαρμόζει το μέτρο της ταυτοποίησης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top