ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΚΥΒΙΔΕΣ: Μαρτυρία πολίτη - «Αιμορραγούσε από το κεφάλι, ήταν ζωντανή» – Έρευνες σε κλειστά κυκλώματα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΚΥΒΙΔΕΣ: Μαρτυρία πολίτη - «Αιμορραγούσε από το κεφάλι, ήταν ζωντανή»  – Έρευνες σε κλειστά κυκλώματα

 Μαρτυρία πολίτη για τις δραματικές προσπάθειες βοήθειας που έδωσαν στην 69χρονη γυναίκα, θύμα του θανατηφόρου στις Κυβίδες, κατέχει η ιστοσελίδα μας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Εντατικές είναι οι έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 09/12  με θύμα την 69χρονη Ελισάβετ Μιχαήλ, στις Πάνω Κυβίδες.

Μαρτυρία που εξασφάλισε το ThemaOnline αναφέρει πως η 69χρονη γυναίκα αιμορραγούσε από το κεφάλι.

Ο κ. Κώστας περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, μας ανέφερε πως μόλις ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, αμέσως οι χωριανοί  που ήταν στο έξω από την εκκλησία  του Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος, έτρεξαν να βοηθήσουν την ηλικιωμένη, η οποία βρισκόταν στο έδαφος.

«Δεν την μετακινήσαμε, την σκεπάσαμε με μια κουβέρτα και αμέσως καλέσαμε ασθενοφόρο. Η γυναίκα δεν μιλούσε όμως ήταν ζωντανή. Από το κεφάλι της έτρεχε αίμα. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από δέκα λεπτά και την παρέλαβε» μας επισήμανε ο κ. Κώστας.

Να σημειώσουμε πως στο σημείο δεν καλυπόταν από φωτισμό (17:30 είχε σημειωθεί το τροχαίο και κατ΄ επέκταση υπήρχε σκότος) και η ατυχή ηλικιωμένη φορούσε μαύρα ρούχα.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον αξιωματικό υπεύθυνο δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, ο οποίος μας ανέφερε πως οι έρευνες για το θανατηφόρο ατύχημα συνεχίζονται εντατικά.

«Από τις προκαταρτικές εξετάσεις διαφαίνεται πως η 69χρονη παρασύρθηκε από το όχημα. Αυτό σημαίνει πως πιθανόν να μην υπάρχουν εμφανείς υλικές ζημιές στο όχημα. Εξασφαλίσαμε και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από διάφορα υποστατικά αλλά δυστυχώς δεν μας διαφώτισαν», είπε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις του την Κυριακή 10/12, ο κ.Καφάς είχε κάνει έκκληση στον ενεχόμενο οδηγό να παραδοθεί στην αστυνομία.

Επίσης, έκανε έκκληση σε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το δυστύχημα αυτό, να επικοινωνήσει, είτε με την τροχαία  Λεμεσού, είτε με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη στο 1460 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Σύμφωνα με πληροφορία, είναι διπλοκάμπινο με χαμηλή ανάρτηση και χρώματος ασημί ή γκρίζο ή άσπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top