LIFESTYLE

Συγκλονισμένος ο Τρύφωνος από τον ξαφνικό θάνατο του συνεργάτη του - «Αντίο Γιάννη...την περασμένη εβδομάδα ήμασταν μαζί...»

Συγκλονισμένος ο Τρύφωνος από τον ξαφνικό θάνατο του συνεργάτη του - «Αντίο Γιάννη...την περασμένη εβδομάδα ήμασταν μαζί...»

Στα 47 του χρόνια έφυγε ξαφνικά από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους συνεργάτες του, οι οποίοι μιλούν για έναν άψογο επαγγελματία με αδαμάντινο χαρακτήρα.

Ο Τάσος Τρύφωνος με βαθιά θλίψη έστειλε το δικό του αντίο στον συνεργάτη του, Γιάννη Κασαπάκη, ο οποίο "έφυγε" στα 47 του χρόνια από έμφραγμα. Μόλις την περασμένη βδομάδα ήταν μαζί στην Αθήνα, για το τελευταίο γύρισμα της εκπομπής "Τετ α τετ" για το 2017.

«Αντίο Γιάννη , ήσουν από τους καλύτερους συνεργάτες που είχα ποτέ. Δεν μπορώ να φανταστώ γυρίσματα στην Αθήνα για το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ χωρίς εσένα. Ο επαγγελματισμός σου , η συνέπεια και η ευγένεια σου ήταν μοναδικά. Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι την περασμένη εβδομάδα ήμασταν μαζί και ότι τελικά ήταν η τελευταία φορά που σε είδα και που δουλέψαμε». 

"Καλημέρα σας. Είναι με μεγάλη λύπη που πληροφορηθήκαμε σήμερα όλη η ομάδα του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ τον απροσδόκητο θάνατο του εικονολήπτη της εκπομπής στην Αθήνα @Ioanniskasapakis. Ο Γιάννης ήταν από τους καλύτερους στη δουλειά του και με αδαμάντινο χαρακτήρα.

Είχε συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά κανάλια αλλά και το euronews. Ήταν μαζί μας εδώ και πέντε χρόνια. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του ήταν μοναδικά. Μόλις πριν μια εβδομάδα ήμασταν μαζί και κάναμε τα τελευταία γυρίσματα για το 2017 στην Αθήνα . Δυστυχώς ήταν και η τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε. Η εκπομπή δεν θα είναι η ίδια χωρίς αυτόν. Καλό ταξίδι Γιάννη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ - Τάσος Τρύφωνος."

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Τάσο Τρύφωνος εξέφρασε την θλίψη του και δεν έκρυψε πόσο καλός συνεργάτης υπήρξε ο Γιάννης Κασαπάκης, ο οποίος μόλις στα 47 του χρόνια "έφυγε" από την ζωή, παθαίνοντας έμφραγμα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top