ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

CALVIN KLEIN OBSESSED. Ένα άρωμα για όσους έχουν «εμμονή» με τις αναμνήσεις.

CALVIN KLEIN OBSESSED. Ένα άρωμα για όσους έχουν «εμμονή» με τις αναμνήσεις.

Το OBSESSED – μια νέα εκδοχή ενός μοναδικού αρώματος του οίκου CALVIN KLEIN – απελευθερώνει αναμνήσεις, μέσα από την όσφρηση.

Το OBSESSED συνδυάζει τη μνήμη με την επιθυμία, την αρρενωπότητα με τη θηλυκότητα, το παρελθόν με το παρόν.

Τα συναρπαστικά του στοιχεία θυμίζουν το original άρωμα OBSESSED, αλλά τα αρώματά του έχουν ξαναανακαλυφθεί, δημιουργώντας ένα άρωμα του παρόντος, με αναμνήσεις από τον παρελθόν.

Η αγάπη του παρελθόντος είναι, μάλιστα, στην καρδιά του OBSESSED, η οποία παίρνει νέα μορφή σήμερα – μια μορφή που «ζωγραφίζεται» πάνω στο αντρικό και το γυναικείο δέρμα.

Ο πυρήνας της γυναικείας εκδοχής του OBSESSED είναι ενισχυμένος με άσπρη λεβάντα, ενώ της αντρικής εκδοχής με μαύρη βανίλια. Αυτά τα αρώματα συνδυάζονται αρμονικά με κλασικά στοιχεία θηλυκότητας και αρρενωπότητας, αντίστοιχα, δημιουργώντας μοναδικά αρώματα που αναδύουν ζεστασιά και ένταση.

Αυτό που κάνει το νέο OBSESSED ξεχωριστό είναι η παρακαταθήκη της πρώτης εκδοχής του αρώματος, το 1993. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η προσωπικότητά του διατηρήθηκε, αλλά ο χαρακτήρας του ωρίμασε, εξελίχθηκε. Έγινε μοντέρνος, για να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις και εμπειρίες.

Το αντρικό και το γυναικείο άρωμα OBSESSED σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, απελευθερώνοντάς τα από την κρυστάλλινα διαφανή συσκευασία τους, και να τα ταξιδέψεις από το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top