ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Μπήκε σε φιλικό σπίτι έκλεψε πορτοφόλι και στη συνέχεια τράβηξε μαχαίρι

ΠΑΦΟΣ: Μπήκε σε φιλικό σπίτι έκλεψε πορτοφόλι και στη συνέχεια τράβηξε μαχαίρι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη 12/12 ο 21χρονος που συνελήφθη στην Λευκωσία για υπόθεση διάρρηξης, κλοπής  και πρόκλησης πραγματικής βλάβης στην Πάφο. Το Δικαστήριο διέταξε την διήμερη προσωποκράτηση του 21χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο εκ των εξεταστών της  υπόθεσης Ανδρέας Τσεκούρας  ανάφερε στο Δικαστήριο  πως στο διήμερο η Αστυνομία θα προχωρήσει σε αναγνωριστικές παρατάξεις για να αναγνωριστεί ο ύποπτος  από τα θύματα τόσο από την κοπέλα που φέρεται να της απέσπασε το πορτοφόλι και την πιστωτική κάρτα όσο και από το πρόσωπο που μετέβη στον δράστη προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της κλοπής.

Επιπρόσθετα θα γίνουν εξετάσεις από τις τράπεζες που έγινε η ανάληψη, ενώ μέχρι στιγμής όπως είπε λήφθηκαν 10 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν ακόμη 12 από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του υπόπτου, καθώς και συμπληρωματικές καταθέσεις από τους παραπονούμενους.

Ακολούθως ο εξεταστής της υπόθεσης Ανδρέας Τσεκούρας είπε πως θα γίνει έρευνα στην οικία του υπόπτου η οποία βρίσκεται στην Λάρνακα για τον εντοπισμό του μαχαιριού και των άλλων τεκμηρίων που κλάπηκαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 21χρονος που κατάγεται από την Συρία  μεταξύ των ημερομηνιών 29.7.2017 με 30.8.2017 φέρεται να μετέβη στην Κάτω Πάφο σε φιλικό σπίτι του και να έκλεψε το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας  της κατοικίας που περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ σε χαρτονομίσματα καθώς και την χρεωστική κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας από την οποία απέσπασε το συνολικό ποσό των 600 ευρώ .

Ακολούθως φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι ομοεθνή του που μετέβη στην κατοικία του δράστη προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της κλοπής .

Χθες ο 21χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην διάπραξη των αδικημάτων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top