ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΠΕ ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Στο Κακουργιοδικείο η 53χρονη υπάλληλος – Κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε ποσό 180 χιλιάδων ευρώ από φίλες της!

ΣΠΕ ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Στο Κακουργιοδικείο η 53χρονη υπάλληλος  – Κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε ποσό 180 χιλιάδων ευρώ από φίλες της!

 Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού παρουσιάζεται την Τετάρτη 13/12 η 53χρονη υπάλληλος της ΣΠΕ Τροόδου, η οποία υπεξαίρεσε ποσό ύψους 180 χιλιάδων ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς φιλικών της προσώπων.

Θυμίζουμε πως η υπόθεση ξεσκεπάστηκε όταν η 61χρονη φίλη της 53χρονης κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 53χρονη τραπεζική υπάλληλος με την οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις «τσέπωνε» χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Όπως ανέφερε στους ανακριτές η 61χρονη είχε εμπιστευτεί την φίλη της και τραπεζικό υπάλληλο ώστε για κάποιο χρονικό διάστημα να διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της.

Η Τραπεζική υπάλληλος αν και προσκόμισε αποδείξεις που αποδείκνυε στην 61χρονη ότι στον λογαριασμό υπήρχαν χρήματα, εντούτοις όταν η 61χρονη πήγε να ενημερωθεί για το λογαριασμό της διαπίστωσε πως είχε μόνο 1000 ευρώ.

Από τον λογαριασμό της απουσίαζε το χρηματικό ποσό των 102.000 ευρώ.

Μετά από έρευνες της Αστυνομία διαπιστώθηκε πως η 53χρονη υπεξαίρεσε 102 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό της φίλη της, καθώς και περίπου 80 χιλιάδες από λογαριασμό άλλης γυναίκας.

Την Τετάρτη 13/12 η ύποπτη παρουσιάζεται ενώπιον του δικαστηρίου για να απαντήσει στις κατηγορίες της.

Όπως πληροφορούμαστε η δικαστική διαδικασία θα αναβληθεί για να καταχωρηθούν οι δυο υποθέσεις σε μια και να τροποποιούν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η 53χρονη.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top